Vasárnap

2022. május 10. 16:13

Ha túlérett a banán

Gyakran megesik, hogy néhány banánról elfeledkezik az ember, azok pedig kicsit barnábbra érnek, és nem olyan szívesen fogyasztjuk el őket. Nehogy kidobjuk ezeket a gyümölcsöket, mert isteni desszertek készülhetnek belőlük!

Vasárnap

2022. április 11. 09:51

Tofus receptek

A tofu egy kínai eredetű élelmiszer, a szójababból kinyert szójatej segítségével készül, éppen ezért magyarul szójababsajtnak is hívják. Egy nagyon változatosan felhasználható alapanyag, mely jól átveszi a fűszerek ízét, magas a fehérjetartalma, és egészséges. A vegán étrend követőinek az egyik legnagyobb barátja.

Vasárnap

2022. április 7. 07:30

Francia ételek

A francia gasztronómia, a francia ételek világszerte híresek, sőt 2010 óta rajta vannak az UNESCO listáján is. Rengeteg csodás étterem, séf található ebben az országban. Most néhány francia ízt otthon is kipróbálhatnak a Vasárnappal. Bon appétit!

Vasárnap

2022. március 29. 11:51

Finomságok tojásból

A húsvét valóban elképzelhetetlen tojás nélkül. Ha azonban az egyszerű főtt tojást egy kicsit izgalmasabbá tennénk, készítsünk belőle salátát, töltsük meg, tekerjük össze, és jól lakmározzuk be!

Vasárnap

2022. március 29. 11:40

Levesek húsvétra

A különleges húsvéti menü nem teljes, ha nincs benne egy ízletes leveske. Következő válogatásunkban olyan tavaszi leveseket mutatunk be, amelyek nemcsak ízvilágban, hanem látványra is illenek a húsvét hangulatához.