Rólunk

Kedves Olvasónk!

A keddenként megjelenő Vasárnap a legnagyobb példányszámú határon túli magyar hetilap. Szlovákiában és külföldön is előfizethető, Dél-Szlovákia legtöbb magyarlakta településén megvásárolható.


Családi magazinunk elődje az Új Szó szlovákiai magyar napilap 1968-tól megjelenő Vasárnapi Új Szó című melléklete volt, amely 1990-ben Vasárnap néven önállósult. A szerkesztőségről, az előfizetési lehetőségekről és kiadónkról (Duel-Press Kft.) az impresszumban talál tájékoztatást.


A Vasárnap hétről hétre közöl érdekes interjúkat magyar és külföldi személyiségekkel, riportokat a Csallóköztől és Mátyusföldtől az Ung-vidékig és Bodrogközig húzódó magyarlakta régiók életéről. Lapunkban könyv- és filmajánló, heti tévéműsor, pszichológiai melléklet, recept, hírösszefoglaló, vers, kalendárium, múltidéző rovat, keresztrejtvény, horoszkóp és sok más érdekesség található. Az állandó szerzők közé tartozik Tari Annamária, Kadarkai Endre, Nyáry Krisztián, N. Tóth Anikó és Vitray Tamás is.


A Vasárnap.com a hetilap online változata, amely nemcsak a nyomtatott hetilap egyes korábbi írásait közli, hanem saját tartalmat is kínál. A Vasárnapot és honlapját a Vasárnap családi magazin Facebook-oldalon, valamint az Instagramon is követheti. 


HA TARTALMAS OLVASNIVALÓRA VÁGYIK, VÁLASSZA A VASÁRNAPOT!

E-mail: vasarnap@vasarnap.com

Titkárság: +421 2 321 53 31