Búcsúzom

Koller Péter

Ami az életünk része lesz, annak egyszer búcsút is kell mondanunk. Így történik ez most velem is.

Az utolsó ajándék, melyet búcsúzásként adhatok, az a hála. Köszönet a Vasárnapnak és az összes munkatársának, hogy pontosan tíz évvel ezelőtt közösen életre hívhattuk az akkor „Mandala rovat”- nak keresztelt sorozatot. Visszagondolva kicsit hihetetlennek tűnik a közel ötszáz megjelent írás megszületése. Az első években az írásokhoz közölt számtalan mandalát olvasóink otthon gyűjtötték vagy használták fel környezetük szebbé tételéhez. Jómagam, és talán a lap nevében is mondhatom, hogy hálásak vagyunk az évek alatt tapasztalt buzdításukért, amellyel igazolták, hogy a hétről hétre elvégzett munka hasznos. Levelek, üzenetek és személyes találkozások gazdagították ezt a közös utat, hoztak össze addig ismeretlen követőinkkel. Minden találkozás az élet egy-egy apró ajándéka volt. A véletlenek furcsa egybeesése, hogy búcsúzásom csak egy apró változás a körülöttünk zajló, sosem tapasztalt felbolyduláshoz képest. Előfordulhat, hogy a világ már nem lesz olyan, mint amilyennek ismertük, de az emberi küzdelmek csak akkor szűnnek majd meg, ha a gondolkodásmódunk is megváltozik. Szembenézünk a szőnyeg alá söpört félelmeinkkel, becsvágyunkkal és hiedelmeinkkel, amelyek mindennapi cselekvéseink mozgatórugói. Akkor történhet meg a valódi változás, ha a vihar lecsendesedése után nem ugyanoda sietsz majd vissza, ahol a káosz előtt voltál.

Viszontlátásra! Isten áldása kísérjen utadon!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?