Ugrás a tartalomra
Keresés
Vasárnap

A legzöldebb görög gyöngyszem: Korfu

Korfu Görögország legzöldebb szigete, tengerpartjai váltakozóan homokos és kavicsosak, a turistát nem éri csalódás, ha úti célként ezt a csodás helyet választja.

Vasárnap

Fazekas Hilda naplója: 4. levél Sárának

Ebeden járt Sára. Itthon voltál, nálunk voltál Ebeden. Igaz, csak öt éjszaka, bő négy nap volt, de itt voltál velünk. Papával, ómamával, Rékával.

Vasárnap

Lelki fröccs: Hangolódás

Igen, vannak a mindennapok, az azokkal járó mindennapi teendők, élethelyzetek, megoldandó dolgok. Kinek több, kinek meg még több jut, mostanság pláne. Mégis azt mondom, itt az ideje hangolódni.

Vasárnap

Fiatalos TikTok-RECEPTEK

A fiatalos platformon található receptek jellemzően minimális hozzávalót tartalmaznak, egyszerű és gyors az elkészítésük, mégis van bennük valamilyen csavar…

KVÍZ: Mennyit tudsz a világűr titkairól?

KVÍZ: Mennyit tudsz a világűr titkairól?

Bár még a saját bolygónkat sem ismerjük teljesen, a világűr rejtélyek és csodák egész hadseregével teríti be az egünket. Te vajon mennyit tudsz a világűr számunkra is ismert titkairól?

Tippek a gyors elalváshoz. GALÉRIA

Tippek a gyors elalváshoz. GALÉRIA

Mindannyiunk álma egy pillanat alatt elaludni esténként, sokunk számára viszont az is marad. Mivel a minőségi alvás az élet elengedhetetlen része, fontos megtanulni, miképp tudunk megküzdeni az álmatlansággal. Segíthetnek például az alábbi tippek!

Az égitest, mely hosszú ideje nyűgözi le az emberiséget

Az égitest, mely hosszú ideje nyűgözi le az emberiséget

November 28-a „a vörös bolygó napja”, amikor azt az égitestet ünnepeljük, mely az egész emberi történelem során lenyűgözte földi megfigyelőit.

Vasárnap

Film a VASÁRNAPBAN: Már DVD-n is megvásárolható az Amadeus bővített, felújított változata

Bécs, Budapest vagy Prága. Európa három nagyvárosa közül kellett választania Saul Zaentznek, a film világhírű amerikai producerének

Vasárnap

Téma a VASÁRNAPBAN: Ünnepi vásárlás az interneten

Az idei karácsony előtt mindenki kedvére járhatja a boltokat, mert szinte biztos, hogy semmilyen korlátozás nem lesz.

25 éves a GTA, az egyik legnépszerűbb videójáték-sorozat

25 éves a GTA, az egyik legnépszerűbb videójáték-sorozat

Ma ünnepli 25. születésnapját a Rockstar Games világhírű, számtalan szórakoztatóipari rekordot tartó videójáték-sorozata.