Ugrás a tartalomra
Keresés
urjaolvaso

Újraolvasó: Fejetlenség

Elfogult vagyok, na nem egy párt vagy egy ideológia, hanem a gyermekirodalom és konkrétan e mese iránt

kutya

Kalandos kutyamosás extrákkal. GALÉRIA

Önkiszolgáló ebzuhanyozda nyílt Pozsonyban, hát kipróbáltuk. A találmány hasznosnak, a gazdik elégedetteknek bizonyultak, mellesleg az ötletet, pontosabban a szolgáltatást folyamatosan fejlesztik.

konyha

Apró fortélyok a konyhában

india

Milyen India igazából?

Millió útleírást olvashattunk már a világ egyik legizgalmasabb országáról. A mostani eltér a többitől. Nem a látnivalókat mutatja be, hanem azt, milyen India igazából.

galéria

Galéria a VASÁRNAPBAN: Kisimult történetek

Bár festményeit Anton Molnar néven szignózza, valójában Molnár Antal. Budapesten született, kiskamaszként Bamakóban élt, 1988-ban Franciaországban telepedett le.

téma

Téma a VASÁRNAPBAN: Gyógyulás után is fájhat a korona

Miközben világszerte rohamos mértékben növekszik az új koronavírus-betegek száma, a tavaszi első hullám során megfertőződött páciensek közül sokan a negatív teszt ellenére még mindig nem érzik jól magukat.

koperta

Az abortusztörvényről

Több éve már, hogy foglalkoztatja az embereket az a törvény, amely szerint megengedhető vagy tiltandó a művi terhességmegszakítás. A kormányban is régen vita folyik erről, de végleges döntés még nem született.

kivánságház

Örömfalatok: A kívánságház

vendégünk

Vendégünk a VASÁRNAPBAN: Nyáry Krisztián

Az író, irodalmár, kommunikációs szakember és kiadóvezető Nyáry Krisztián neve szorosan összefügg a legnépszerűbb magyar irodalmi szerelmeskönyvekkel, amelyek relatíve rövid időn belül váltak listavezetőkké.

tizorai

Miért fontos a tízórai és az uzsonna?

A táplálkozási tanácsadók mind azt hangoztatják, hogy naponta többször kell enni. Ehelyett sokan a reggeli-ebéd-vacsora kombinációból még a reggelit is kihagyják. Ezt pedig igencsak rosszul teszik. Főleg, ha ezt a rossz étkezési szokást a gyerekek is átveszik.