Ugrás a tartalomra
Keresés
fagyban fürdőzőkfagyban fürdőzők

Fagyban fürdőzők Oroszországban, Litvániában és Trencsénben. GALÉRIA

Most van itt az ideje a fagyos vízben való megmártózásnak – vannak, akik hagyományokat követnek ezzel, mások a fizikumukat teszik próbára.

vakcina

Lehet örülni a vakcinának?

Igen, örülhetnénk, ha nem volnának mindjárt az elején ellenvélemények és megkérdőjelezhető cselekedetek. Nem volt szándékom e témában írni, mert az elmúlt évben, a járvány megjelenése óta nagyon sok pro és kontra védekezési vélemény hangzott el a médiában, de…

s

Recept: Gombás korhelyleves

háztartás

Öt tipp, hogy mossunk eredményesen

Tapasztalt háziasszonyok közkedvelt praktikáit mutatjuk be Olvasóinknak. A modern mosógépeknek köszönhetően egyre több lehetőség nyílik arra, hogy ruháinkat akár otthon is professzionálisan tisztítsuk. Mutatjuk, hogyan!

TASR/Navalny Life youtube channel via AP

Így néz ki az orosz elnök palotája. VIDEÓ

Az orosz ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij korrupcióellenes alapítványa leleplező videójában megmutatta, hol él Vlagyimir Putyin orosz elnök.

hazsnos

Teremtsünk melegebb légkört!

Az ünnep elhalkultával a karácsonyi dekoráció visszakerül abba a dobozba, amelyből menetrendszerűen november végén előkerül. A domináns piros szín helyett új árnyalatok költöznek be otthonainkba. Hogy a tavasz érkezéséig se legyen kopár a környezetünk, mutatunk néhány hasznos tippet, mivel dobható fel a téli lakás!

sport

Negyedik nekifutásra sikerül?

A diószegi négyszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok traplövő, Varga Erik nagyban készült a tokiói olimpiára, ahol éremesélyes nemcsak egyéniben, hanem Zuzana Štefečekovával csapatban is. Majd feje tetejére állt a világ: a koronajárvány meghiúsított mindent, a játékokat 2021 nyarára halasztották.

uralkodohaz

Luxemburgi nagyhercegek és nagyhercegnők

Luxemburg története összefonódik Hollandiáéval, olyannyira, hogy sokáig szoros szövetségben működtek, még az uralkodóik is közösek volt. 1890-ben vált önálló állammá Luxemburg, egy női örökös miatt.

laboda

#Laboda vendégei: Lakatos Róbert és Barak Dávid. VIDEÓ

Szlovákiai magyar események, szlovákiai magyar egyéniségek egy picit másként. Mégpedig úgy, ahogyan azt Laboda Robi szlemmer, költő, rendező és tanár látja.

sztár

Sztárok genetikai koktélja. Galéria

Nemcsak a ruha, a smink és frizura teszi elbűvölővé a vörös szőnyeg szereplőit. A természetes kisugárzásuk, ragyogásuk éppúgy kell a szépséghez.