Pozba és a Vasárnap

<p>A régi óvoda épületébe szólt a meghívás, és miután Pozbát megtaláltuk, rögtön helyben is voltunk. Ám a terembe belépve több meglepetés is fogadott. Ott volt például az egész iskola! Bizony, mind a nyolc gyerek. És egy nagyon kedves verses, mesés műsorral kedveskedtek nekünk.</p>

Egyiküket kivéve, az elsőst, aki a világért nem akarta elárulni, mi az ő mondanivalója. Eljött Veresegyházról (!) a falu egykori szülöttje, Ujváriné Császár Éva, akit a Vasárnap olvasói is jól ismerhetnek, hiszen logopédusként bennünket is segít, tőle kérhettek és még kérhetnek mindig tanácsot a beszédproblémákkal küzdők. Ott volt a Koperta rovat ifjú tudósítója, Tóth Krisztián és sok-sok mosolygós arc, mind Vasárnap-olvasók. Pedig, ahogy a polgármester asszony mondta, Pozba kis falu alig 500 lakossal, amiben a szlovák, cseh és német nemzetiségűek is beletartoznak, a Vasárnapot mégis, a nagy magyar falvakat is megszégyenítően sokan olvassák. És még ha csak olvasnák, de szeretik, és megtiszteltek azzal, hogy péntek délután olyan sokan eljöttek, hogy személyesen is megismerkedjenek velünk, hogy meghallgassák, hogyan készül a Vasárnap. Pozbán csak és kizárólag dicséretet kaptunk, meg persze, köszönetet, mosolyt és biztatást, de kritikát nem mondtak, szerintük minden úgy jó, ahogy van, merthogy állandóan megújul a lap, mindig hoz valami mást, nincs idő megunni benne semmit. Isten tartsa meg a pozbaiakat, és terjessze, sokasítsa a szemléletüket!

 

 

Képriport a Vasárnap 13. számában!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?