Selyés sikerek a Felvidéki Magyar Matematikaversenyen

Vasárnap

Idén a kassai Márai Sándor Magyar Tannyelvű Gimnázium és Alapiskola vállalta az online XLV. Felvidéki Magyar Matematikaverseny – Oláh György Emlékverseny megszervezését, mely márciusban zajlott. 

A versenyen összesen négy kategóriában közel 80 középiskolás vett részt. A komáromi Selye János Gimnázium tanulóinak az eredményei:

1. évfolyam – 5. Veres Zoltán Benedek; 6. Vitálos Tünde Eszter; 10. Homolya András Tamás; 14. Bajcsi Boglárka, 15. Lebocz Zsombor

2. évfolyam – 1. Szabó Réka; 8. Klepáček László

3. évfolyam – 3. Téglás Panna

A tanulók sikereiben nagy szerepük van felkészítő tanáraiknak (1. évf.: Dr. Édes Erzsébet, 2. és 3. évf.: Dr. Bukor Emőke). Március 30-án zajlik majd az online matematikaolimpia B és C kategóriáinak kerületi fordulója, amelybe 13 selyés diák kapcsolódik be. 

 

Kizárólag online felületen elérhető Vasárnap-tartalom.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?