Már nézhető 5 kortalan klímaaktivistánk egyikének, David Attenborough-nak az új filmje. VIDEÓ

David Attenborough

Már elérhető és megtekinthető David Attenborough új életrajzi dokumentumfilmje, az Egy élet a bolygónkon. Mutatjuk az előzetest!

Különleges dokumentumfilmmel készült David Attenborough, az ünnepelt természettudós. Egy olyannal, amelyben visszatekint az életét meghatározó pillanatokra és a pusztító változásokra, amelyeknek szemtanúja volt – írja a film ajánlójában a Netflix.

Eszerint az október 4-től látható dokumentumfilm bemutatja a legnagyobb kihívásokat, amelyekkel bolygónknak szembe kell néznie, és rámutat arra, hogy milyen mértékben pusztult el a természet egyetlen emberélet alatt.

Attenborough reményteljes üzenetében a következő nemzedékek számára felfedi azokat a megoldásokat, amelyekkel elkerülhető a katasztrófa, és megmenthető a bolygónk.

Íme a film hivatalos előzetese:

Egyébként David Attenborough eddigi egyik utolsó munkája a tavaly megjelent Our Planet – A mi bolygónk című dokumentumsorozat, melyet a Vasárnap 2020/4. számban már ajánlottunk.

Nem hagyományos film, hanem nyolcrészes dokumentumsorozat. Tavaly Emmy-díjas lett a dokumentumfilm kategóriában. Az eredeti, brit változat narrátora David Attenborough, a 93 éves természettudós, akinek munkáit mindenki ismeri. Míg a régi természetfilmek bolygónk csodáit mutatják be, addig ez a sorozat arról szól, miként tettük tönkre környezetünket, s milyen következményei lettek a klímaváltozásnak. Aki még mindig nem óvja tudatosan a környezetet, annak kötelező megnézni

– írta a filmről Mayer-Ázsoth Réka. 

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Itt pedig megtudhatják, ki számít a másik négy kortalan klímaaktivistának David Attenborough mellett.

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?