Szellemváros – ilyen Nyitra a szigorú kijárási tilalom idején. GALÉRIA

nyitra kijárási tilalom

Hétfőtől, a súlyos járványhelyzet miatt, szigorítottak a kijárási korlátozásokon Nyitrán. Az utcák egészen kiürültek – mutatjuk fotókon.

A járványhelyzet rosszabbodása miatt hétfő reggel 5 órától szigorúbb kijárási korlátozást vezettek be a Nyitrai járásban. Csak hét napnál nem régebbi, negatív COVID-19-teszttel lehet munkába menni, a természetbe kirándulni, vagy iskolába kísérni a gyereket – írja a TASR.

„A rendőrség szigorúan ellenőrzi a korlátozások betartását"

– közölte Marek Krajčí egészségügyi miniszter.

Azt mondta, Nyitrán és környékén jelenleg rosszabb a járványügyi helyzetet, mint őszi amilyen ősszel volt Árvában (Orava).

Galéria

Nyitrán az új típusú koronavírus Angliában azonosított, sokkal fertőzőbb változatát is kimutatták a levett mintákban. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy súlyosbodott a helyzet a járásban, jelenti a TASR.

A legújabb Vasárnap Témája a nyitrai katasztrofális helyzet, Vrabec Mária számol be róla riportban:

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?