Szerkesztőségi ünnepnap

Vasárnap

Másfél év után találkozhatott a Vasárnap szerkesztőségének szinte teljes csapata, hogy újra megöleljük egymást, hogy szemtől szembe mondhassuk el végre, de jó is a személyes együttlét

Mondjuk, mi általában tudtuk ezt régebben is, de a koronavírus terjedésének biztos hozadéka lett e tudás megerősítése. Az igaz, hogy mindennapi munkánkkal a mindenkori olvasót szolgáljuk, megoldást keresünk gondjaikra, de hogy ez a lelkes odaadás számukra is egyértelmű lehet, ahhoz mindenképpen elengedhetetlen egy lelkes, egymást szerető, respektáló, odaadó társaság.

Legutóbb így együtt, sokakkal másokkal az 50 éves Vasárnapot ünnepeltük (Istenem, annak is már három éve!), ám a mostani kamaraünnep is egy kerek évforduló köré szerveződött. Vrabec Máriát is most köszöntöttük a tavaly elmaradt születésnapi bulija helyett – olyan lett, akárcsak a tokiói olimpia, a 2020-as 2021-ben került megrendezésre.

Eljöttek mind, a jelenlegi és a régi kollégák, a már nyugdíjasok, a még fél lábbal köztünk állók, s akik igazoltan távol maradtak, nagyon sajnálták, hogy épp erre az időszakra esett megérdemelt szabadságuk. Voltak könnyek is, sok-sok nevetés, örömhírek és munkamegbeszélések, de mindenképpen a szeretet és egymás megbecsülése lengte be aznap az étterem kibérelt szegletét.

Isten éltesse Marikát, de vele együtt éltesse a Vasárnap csapatát és természetesen minden kedves Olvasóját, akikért vagyunk.

Majdnem együtt a nagy csapat. Alsó sor balról: Vrabec Mária ünnepelt újságíró, Cs. Liszka Györgyi főszerkesztő, Mezei Nagy Edit lapmenedzser. Felső sor balról: Somogyi Tibor fotós, Veres István újságíró, szerkesztő, Horváth Bianka új újságíró, szerkesztő, Mayer-Ázsoth Réka főszerkesztő-helyettes, Ferenczy Éva, a Vasárnapi Asztal szerkesztője, Urbán Klára újságíró, Csanda Gábor alkalmi szerző, volt Vasárnap-szerkesztő, Császár Klára nyugalmazott szerkesztőségi titkár, gépírónő, Szórád György nyugalmazott nyelvi szerkesztő.

Akik hiányoztak, és nem csak a képről: Balogh Márta asszisztens, Macsicza Máté grafikus és Szabó G. László újságíró – szabadságon. Csiba Annabella szerkesztő, Récsei Noémi szerkesztő – anyai örömök közepette.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?