Madách 200. Értékes díjakat nyerhet a most induló kvízzel!

Vasárnap Madách 200

Madách Imre születésének bicentenáriuma alkalmából 10 fordulós vetélkedőt hirdetünk a Vasárnapban, melynek díjait a hetilap szerkesztősége és kiadója, a Szlovák Nemzeti Múzeum – A Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma, a Madách Egyesület, Alsósztregova önkormányzata, a BÁZIS Egyesület, a Komáromi Jókai Színház és a Kassai Thália Színház ajánlották fel.

A kvízek megjelenésének tervezet időpontjai: 2023. 1. 17.; 2023. 2. 14.; 2023. 3. 14.; 2023. 4. 11.; 2023. 5. 9.; 2023. 6. 13.; 2023. 7. 11.; 2023. 8. 15.; 2023. 9. 12.; 2023. 10. 10.

Eredményhirdetés: 2023. 11. 28.

A kvíz összeállítói: Szászi Zoltán (1–3.) és Csanda Gábor (4.).

A helyes válaszok beküldése: mindig az adott hónap végéig.

Levelezőlapon a Redakcia Vasárnap szerkesztősége, P. O. Box 222, 830 00 Bratislava 3 címre

vagy

SMS-ben a 6661-es mobilszámra.

A beküldés módja: VAS(szóköz)aktuális forduló száma – pl. 1/helyes válaszok betűi – pl. aaaa(szóköz)a beküldő neve és pontos címe, e-mail-címe. A visszaigazoló SMS ára 1 € áfával.

A fődíjat és a két különdíjat azok közt sorsoljuk ki, akik mind a 10 kvízfordulóban részt vesznek. A nyerteseket az összes fordulóban helyes megfejtést beküldők közül sorsoljuk ki.

Ezenkívül a helyes megfejtők közt minden hónapban egy negyedéves Vasárnap-előfizetést sorsolunk ki.

 

Játsszon a Vasárnappal!

Fődíj*:

* Két éjszakás wellnesshétvége két fő részére Alsósztregova termálfürdőjében, félpanziós ellátás, korlátlan medencehasználattal, amely időpont-egyeztetés után váltható be, nem átruházható ajándékutalvány – Alsósztregova község felajánlása.

 

* Okostelefon – a kvízt szervezők ajándéka.

* Négy főre szóló, a Szlovák Nemzeti Múzeum összes szlovákiai múzeumában érvényes, mindenhová egyszeri belépésre feljogosító ajándékutalvány – a Szlovák Nemzeti Múzeum főigazgatóságának felajánlása.

* A Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeumának mind a négy kiállítására szóló négyfős családi belépőjegy – a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma felajánlása.

* A Madách Egyesület és a BÁZIS Magyar Irodalmi és Művészeti Egyesület könyvcsomagja – 100 euró értékben.

Első különdíj

* Egyéves Vasárnap-előfizetés – a hetilap kiadójának ajándéka.

* Digitális fényképezőgép – a kvízt szervezők ajándéka.

* Két főre szóló négy különböző színházi előadásra érvényes tiszteletbeli belépő a Komáromi Jókai Színház előadásaira, amely időpont egyeztetés után beváltható, nem átruházható – a Komáromi Jókai Színház felajánlása.

 

* 100 euró értékű könyvcsomag – a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeumának felajánlása.

* 60 euró értékű könyvcsomag – a Madách Egyesület ajándéka.

* Négy főre szóló, mindenhová egyszeri belépésre feljogosító ajándékutalvány a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma kiállításaira Pozsonyban, Kassán, Alsósztregován és Szklabonyán a 2023-as évben, amely időpont egyeztetés után beváltható, nem átruházható – a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeumának felajánlása.

 

Második különdíj

* Féléves Vasárnap-előfizetés – a hetilap kiadójának ajándéka.

* Digitális képráma – a kvízt szervezők ajándéka.

* Két főre szóló, négy különböző színházi előadásra érvényes tiszteletjegy a Kassai Thália Színház előadásaira, amely időpont-egyeztetés után beváltható, nem átruházható – a Kassai Thália Színház felajánlása.

* Feke Arnold alkotása, Egy úr kalapban, keretezett litográfia – a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeumának felajánlása.

* 50 euró értékű könyvcsomag – a BÁZIS Magyar Irodalmi és Művészeti Egyesület ajándéka.

* Két főre szóló, mindenhová egyszeri belépésre feljogosító ajándékutalvány a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma kiállításaira Pozsonyban, Kassán, Alsósztregován és Szklabonyán a 2023-as évben, amely időpont egyeztetés után beváltható, nem átruházható – a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeumának felajánlása.

* A képek illusztrációk

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?