Elmarad a kassai Thália bemutatója

dd

Most érkezett szerkesztőségünkbe a szomorú hír a kassai Thália Színházból, hogy betegség miatt elmarad a május 26-ra terezett bemutató. i

A színház társulata Kiss Judit Ágnes: Karantén című egyfelvonásosát mutatta volna be Forgács Miklós rendezésében jövő csütörtökön, május 26-án. A premier egy későbbi, másik időpontban valósul meg, egyelőre nem tudni, mikor. „A kijelölt új időpontokról a későbbiekben értesítjük Önt” – áll a színház közleményében. 

A Karantén (vesztegzár egy részben) című darab érdekessége, hogy 2015-ben született, tehát nem a koronavírus-járvány ihlette, mint oly sok új színpadi művet. Forgács Miklós korábban elmondta lapunknak, hogy a próbafolyamat menete is passzolt a címhez, hiszen 2020 márciusában online kezdték próbálni, majd fizikailag, majd az újabb lockdown miatt ismét online, végül nem tudták bemutatni. Az új időpont 2022 májusa lett, de sajnos ezúttal is közbejött valami.  

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?