Ógyallai kapusgondok

Ógyalla/Diószeg |

<p>Újabb nehéz feladat vár a kiesés elkerüléséért küzdő Zsitvapartiakra, akik ma délután (15.00) a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának hatodik helyén tanyázó diószegieket fogadják.</p>
<!-- AddThis Button BEGIN -->
<p><a href="http://www.addthis.com/bookmark.php?v=250&amp;pub=xa-4af18e613d12bca3">… src="http://s7.addthis.com/static/btn/v2/lg-share-en.gif&quot; alt="Bookmark and Share" width="125" height="16" /></a>
<script type="text/javascript" src="http://s7.addthis.com/js/250/addthis_widget.js#pub=xa-4af18e613d12bca3"…;
</p>
<!-- AddThis Button END -->

A vendéglátóknál a tél folyamán módosult a szakmai stáb összetétele. A naszvadiakhoz távozott Balogh Lászlót a klubtitkári tisztséget is betöltő Pupák István váltotta fel a kispadon. Az ősszel még sárga-kék színekben tüsténkedő Slovák, Lontoš, Gelle és Gendiar szerződését nem újították meg. Helyettük leigazolták a Környén futballozó Miksit és Zelenait. Zajac, Tóth és Kádek személyében ifistákat is csatasorba állítottak. A tavaszi idényben jobbára a néhány hónappal ezelőtt még a kispadot koptatók, valamint a fakóban játszó labdarúgók alkotják a játékoskeretet. „Átszervezett csapatunk tagjai az eddig lejátszott két tavaszi mérkőzésen a szívüket hagyták a pályán. Az ímelyiek ellen sikerült is begyűjtenünk mindhárom pontot, a lévaiak viszont túl nagy falatnak bizonyultak. Sajnos, mindkét hálóőrünk harcképtelen. Endrődi legutóbbi meccsünkön mellkasi sérülést szenvedett, tartalékkapusunk, Fekete pedig bokasérüléséből lábadozik. Remélem, szombatig mindketten rendbe jönnek. Tužinčin ugyan sérvműtétre készül, de egy félidőre mindenképpen a rendelkezésemre áll“ - tájékoztatott Pupák István. Az ógyallaiak számára figyelmeztető jel, hogy ősszel hazai környezetben kilenc pontot hullajtottak el, míg mai ellenfelük hét pontot gyűjtött be idegenben. „Számunkra létkérdés a hazai párharcok megnyerése. Ma is ádáz csatára számítok, melynek végén győzelmünk kerül a jegyzőkönyvbe“ - bizakodott a tréner.
„A nyitófordulóban még gyatra teljesítményt nyújtottunk a nagysurányiak otthonában. Az ímelyiek elleni hazai összecsapáson viszont már javuló játékkal, győzelemmel kedveskedtünk szurkolóinknak“elevenítette fel az idénykezdés történéseit Józsa Tamás, a diószegiek játékosedzője. Úgy tűnik, a mátyusföldieknek sikerült átvészelniük az őszi idényben előttük tornyosuló anyagi akadályokat. Megtudtuk, akadozik a helyzetkihasználásuk. Ebben az is közrejátszik, hogy házi gólkirályuk, Nagy Gábor immár a perediek sikereiért harcol. „Számomra megnyugtató, hogy sérülések és eltiltások nem tizedelik az amúgy is szűk játékoskeretet. Nembecsüljük le a végeken vergődő ellenfelünket, tudatosítjuk, hogy senki sem verhetetlen. Ősszel, hazai pályán, a hosszabbításban herdáltunk el két pontot. Ma pontszerzés reményében lépünk pályára a sörgyáriak otthonában“ - nyilatkozta a játékosedző. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?