Mindenki a fedélzeten

Komárom/Nyárasd. Régi ismerősként köszöntik egymást ma délután az edzők a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának komáromi nyitómérkőzésén (14.30), melyen a végeken kullogó hazaiak az élbolyban tanyázó nyárasdiakat fogadják.

A komáromiak a nyárasdiak legyőzésével szeretnének javítani pozíciójukonMilan Drozd felvételeÉrdekesnek találtuk, hogy a komáromiak játékosedzője, Zdeno Kršteňanský ezúttal nem azzal kezdte helyzetjelentését, hogy ifistákkal lesz kénytelen feltölteni a foghíjas játékoskeretet. „Szerencsére mindenki bevethető, sérültünk, fegyelmi büntetéssel sújtott futballistánk nincs. Csupán az okozott problémát, hogy az edzésekről, munkahelyi elfoglaltság miatt, sokan hiányoztak – nyilatkozta az Új Szó-nak a vendéglátók trénere, aki elmondása szerint alaposan feltérképezte mai ellenfelüket. – Kiválóan védekeznek, tíz meccsen csak hét gólt kaptak. Gólerős csatáraikra, Peciarra és Tóthra nagyon oda kell figyelnünk. Ezen az összecsapáson rendkívül fontos szerepe lesz a taktikai utasítások betartásának. Nem ijedünk meg az esélyesebb vendégektől, szeretnénk otthon tartani a három pontot” – fogalmazta meg elvárásait a hazaiak edzője. A csallóköziek a labdarúgó Nyugat-szlovákiai Kupa szerdai fordulójában otthonukban sima vereséget (0:3) szenvedtek az aranyosmaróti FC ViOn IV. ligában játszó fakócsapattól. „Nem kockáztattunk, jobbára a bővebb keret játékosait, valamint az ifistákat szerepeltettük. Egyébként a győztesek mezében az élvonalban játszó első csapat hat futballistája is szóhoz jutott” – magyarázta a nyárasdiak elégtelen kupabizonyítványát Veszelovszky Lajos társklubelnök. Megtudtuk, a vezérkar nem nézte tétlenül, hogy az utóbbi mérkőzéseken akadozott a gépezet. A rendkívüli játékosértekezleten megbeszélték a történteket, a tisztségviselők bíznak a javulásban. „A legutóbbi hazai bajnokin mutatott produkciónk azt sugallta, hogy elmozdultunk a holtpontról. Felépültek sérültjeink, Tóth és Peciar mellett immár Méhes Mátyás is csatasorba állhat. Nem becsüljük le a hazaiakat, célunk a pontszerzés” – bizakodott a sportvezető. (ái)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

2. Topoľníky 10 7 2 1 23:7 23

13. Komárno 10 3 1 6 12:17 10

Tavaszi eredmény

Topoľníky–Komárno 2:0 (2:0), g.: Peciar (15. – 11-esből), Méhes (33).

Tippünk

A párharc végén a nyárasdiak karja lendül a magasba, akik 2:1 arányban nyerik meg a találkozót.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?