BL: újra villanna a Veszprém

Veszprém2023

Szerdán kora este kezdetét veszi a férfikézilabda Bajnokok Ligája, ám a két magyar csapat, a Telekom Veszprém és a Pick Szeged csak csütörtökön lép pályára a csoportkörben.

A szegedieknél nem szeretik kimondani, de egy átmeneti évet kezdenek meg. A klub új edzője, a korábban az utánpótlásban tevékenykedő Kárpáti Krisztián ugyanis csak egyéves megbízást kapott, hiszen 2024 júliusában a svéd válogatott jelenlegi edzője, Michael Apelgren veszi át az első csapat irányítását. Emellett az átalakuló játékoskeret is csak jövőre lehet igazán erős. Ráadásul a magyar bajnokság ezüstérmese nem akármilyen ellenféllel csap össze elsőre, hiszen a PSG látogat Szegedre. „Szívvel és akarattal küzdve lehet esélyünk, azaz ha az elejétől a végéig koncentrálunk, okozhatunk meglepetést. Ehhez a szurkolók segítségére is szükségünk lesz!” – nyilatkozta a klubhonlapnak a szlovén beálló, Matej Gaber. Erre annál is inkább szükségük lesz, mert a csoportbeosztást látva nem lesz könnyű dolguk, a Peliszter és a Zágreb megelőzése kellene a továbbjutáshoz.

Veszprémben már sokkal nyugodtabbak lehetnek, hiszen a papírforma szerint nem lesz gond a továbbjutással, még ha Magdeburgban kezdeni nem is egyszerű. Momir Ilics vezetőedző erős kerettel dolgozhat, az új igazolások bővítették a variációs lehetőségeit. „Nagyon elégedettek lehetünk velük, ahogy dolgoznak, ahogy beépültek a csapatba, a rendszerünkbe. Ludovic Fabregas, Szergej Koszorotov, Agustín Casado, Lukas Sandell. Ezek a srácok mind-mind jobbak és jobbak lesznek idővel. Biztos vagyok, hogy eljön hamarosan a mi időnk” – nyilatkozta sokat sejtetően a vezetőedző a veszprémiek weboldalán.

Érdekes

A férfi BL csoportbeosztása

A csoport: SZEGED, Kiel, Kielce, PSG, Kolstad (norvég), Aalborg, Peliszter (északmacedón), HC Zagreb

B csoport: VESZPRÉM, Barcelona, GOG Gudme, Magdeburg, Wisla Plock, Montpellier, FC Porto, Celje

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?