Barátok futballpárbaja

Felsőszeli/Alsószeli |

<p>Vasárnap délután (17.00) két szomszédos mátyusföldi település csapata méri össze tudását a felsőszeli futballpályán, ahová a vendéglátók legalább ezer nézőt várnak.</p>

A két rivális játékosai színvonalas produkcióval, a rendezők sült hallal, lacipecsenyével, tombolával szeretnének kedveskedni a szurkolóknak.

Érdekesnek találtuk, hogy a hazaiak játékosedzője, Renczés Gábor játékosként és edzőként mindkét csapatnál megfordult. Legújabban lakhelye képviselőit, a felsőszelieket küldi csatába. „Edzői pályafutásomat a vendégek kollektívájánál kezdtem, egyfolytában három évet náluk töltöttem. A szomszédoknál sok barátot szereztem. A végéhez közeledő bajnoki évfolyam elején került odahaza a kezembe a karmesteri pálca. Akkor mélyponton volt alakulatunk. Fokozatosan feljavultunk. Jelenleg a tabella hetedik helyén tanyázunk“ - fogalmazott a hazaiak szakmai irányítója. Csandal a párharc másnapján térdműtétet abszolvál, ám eltökélte, a vasárnapi meccsen még csatasorba áll. „Sorozatban nyolc meccsen (hét győzelem, egy döntetlen) őriztük meg veretlenségünket. Amennyiben a mai összecsapást is megnyerjük, megelőzhetjük a vendégeket. Célunk a három pont megszerzése a barátok focipárbaján“ - adta közre az elvárásokat Renczés Gábor.
Az alsószeliek veretlenségi szériája hét (hat győzelem, egy döntetlen) találkozónál tart. „Problémáink vannak. Előfordulhat, hogy a sérüléssel bajlódó Vankó fivérek és Halák, azaz a kezdőcsapat tagjai nélkül lépünk pályára a nagy rivális elleni mérkőzésen. Csak a szemet gyönyörködtető, sportszerű játékra koncentrálunk, az emóciókat az öltözőben hagyjuk. Karnyújtásnyira vagyunk a dobogótól, ami nagy vonzerőnek számít“ - nyilatkozta lapunknak az alsószeliek egykor a szövetségi ligában is megfordult játékosedzője, id. Stojka János. A hazaiak szeretnének viszszavágni az őszi csúfos (0:4) vereségért, mely történelmi jelentőségű, hiszen harminc év után kaptak ismét ki bajnoki meccsen Alsószeli együttesétől.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?