17-et rúgtak a barsbeseiek

régiófoci

Vendégként irdatlanul elporolták a bajnoki cím elhódítására törő barsbeseiek a végeken tanyázó kiskoszmályiakat a lévai területi focibajnokság VII. ligájának 8. fordulójában (1:17).

A mintegy 650 lakosú település labdarúgói a klub 72 éves története során tétmérkőzésen még sosem rúgtak ennyi gólt ellenfeleiknek.

„A 90-es években ugyan egy alkalommal akadt olyan hazai meccsünk, amelyen 13-szor kapitulált az ellenfél, ám kevesen emlékeznek már erre a történésre. Kiskoszmályon az utóbbi időszakban általában egy-két gólos győzelemmel vonultunk az öltözőbe, és most sem számítottunk ilyen fergeteges teljesítményre. A gólgyártást Peter Vnad kezdte el a 9. percben, aki az első félidőben még további két alkalommal járt túl Szabó József kapus eszén, majd a szünet után is kétszer volt eredményes. A félidei pihenőben azt kezdtük el fejtegetni, hogy mennyi gólt kell szereznünk, hogy helyet cseréljünk a tabellán az azonos pontszámmal rendelkező éllovassal, a felsőszemerédiekkel. Így jutottunk el a tíz találatig, amelyet még túl is szárnyaltunk egy góllal” – lelkendezett a találkozó végén Černák Ákos barsbesei csapatvezető.

Az összecsapás hőse kétségkívül Varga Csaba csapatkapitány volt, aki hat gólján kívül négy gólpasszt is kiosztott. „Kelet-Szlovákiában kezdődött focipályafutásom, a harmadik idényt töltöm Barsbesén. A jelenleg folyó bajnokságban Érsekkétyen rúgtam a legtöbb gólt, négyszer sikerült megtréfálnom Barti Roland hálóőrt. Hat gólt egyébként még sosem szereztem. Csapattársaim remekül kiszolgáltak, én pedig jókor voltam jó helyen. 22 találatommal a góllövőlista élén állok, hét góllal előzöm meg csapattársamat, Horváth Martint” – tájékoztatott a nagygéresi születésű, 38 esztendős csatár.

A barsbeseiek az elmúlt idény befejezése után nem vállalták a VI. ligában való szereplést, jövő tavasszal azonban elképzelhető, hogy belevágnak a nagy lehetőségbe. Erős kerettel büszkélkedhetnek, a játékosok 80 százaléka hazai.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?