Hyundai KONA. Stílusos SUV modern embereknek.

kona

Az új Hyundai KONA egy ügyes kis SUV, de méretét és tágasságát tekintve az egyik legnagyobb a kategóriájában. A hajtáslánc és felszereltség széles választékával az egyik legsokoldalúbb autó a piacon.

Rengeteg hely az utastérben.

A sikeres első generációhoz képest a KONA hosszabb, magasabb és szélesebb. A rengeteg helyet és kényelmet nemcsak a sofőr és az anyósülésen ülő utas, hanem a hátsó üléseken ülők is értékelni fogják. És a csomagtér? Nagyon praktikus, 460 literes, a hátsó ülések lehajtásával 1300 literes.

 

kona

Benzines, hibrid, elektromos. Csak választani kell.

Nem sok olyan jármű van ebben a szegmensben, amely ilyen gazdag hajtáslánc-választékot kínál. A KONA két típusú benzinmotorral, hatékony hibridként és tisztán elektromos meghajtással is kapható. A benzines KONA esetében választhat a kézi vagy automata sebességváltó közül, és 4x4-es meghajtásra is van ehetőség! A sportos N Line+ felszereltség dinamikus karaktert kölcsönöz ennek a stílusos SUV-nak.

 

kona

Csúcstechnológia és csatlakoztathatóság.

Hosszú időbe telne felsorolni az összes biztonsági rendszert. Csak megemlítjük a két beépített 12,3 hüvelykes képernyővel ellátott panorámakijelzőt, a vezeték nélküli szoftverfrissítés lehetőségét és az opcionális digitális kulcsot, amely okostelefonnal nyitja, zárja és indítja az autót.

 

kona

KONA. A korlátok nélküli életért.

Ha egy intelligens, könnyen kezelhető, felső kategóriás SUV-karosszériás autót keres, amely ügyesen helytáll a városi közlekedésben és kényelmet biztosít a hosszabb utakon, a Hyundai KONA a megfelelő választás. Az új KONA-val kapcsolatos további információkért és az árakért látogasson el a hyundai.sk weboldalra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?