Támogassa a Vasárnapot

Így támogathatja a Vasárnapot

Fizesse elő a Vasárnapot egyszerűen ezekben a bizonytalan időkben: az alábbi linkre kattintva mindössze 5 perc. Házhoz visszük a lapot, hogy emiatt ne kelljen kimozdulni az otthon biztonságából. Vigyázzunk egymásra!
https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacene

Kérjük, ha egy módja van rá, az előfizetés és lapvásárlás mellett is támogassa a Vasárnapot, mert a gazdasági válsághelyzetben csak az Ön segítségével menthetjük meg a lapot. A piacról élő lapként számítunk az olvasók mellett a magyar piac szereplőire, a magyar újságírók, szerkesztők, vállalkozók, felelősen gondolkodó civilek támogatására. Együtt megmenthetjük a lapot, hogy a válság után is legyen Vasárnap!

Ha van bankkártyája:

Kattintson az alábbi ikonokra, amivel a Paypal nemzetközi fizetőoldalra lesz átirányítva. Az oldalon szabadon megválaszthatja az összeget, amivel támogatni szeretne bennünket. Pénzt utalhat a saját Paypal fiókján keresztül, vagy közvetlenül a bankkártyája segítségével

 

Ha nincs bankkártyája, közvetlenül utalhat bármekkora összeget banki átutalással, a következő bankszámlára:

IBAN: SK34 7500 0000 0001 2590 9023
Variabilný symbol: 999

Miért támogassa a Vasárnapot?

A Vasárnap bevételeinek kép pillére: a lapeladás és a reklámbevétel. A példányszám csökkenésének elkerülése érdekében kérjük, hogy fizessen elő a lapra, hiszen a válságintézkedések mellett egyre körülményesebb a boltba eljutni, ott hozzájutni, mi pedig készséggel házhoz szállítjuk. A reklámokból származó összeg ugyanakkor a globális gazdasági összeomlás következményeként drasztikusan visszaesett, ennek kipótlásában kérjük a segítségüket.
A stabil működés elengedhetetlen a jelenlegi tartalmi színvonal és terjedelem fenntartásához, ehhez pedig az Önök segítségére van szükség. Mert ha most nem támogatja a Vasárnapot, a válság előrehaladtával súlyosabb lehet a helyzetünk, és utólag lehet, már késő lesz

Miként és mennyivel?

A gazdasági helyzet nyilván mindenkire kihatással van, de már az is sokat jelentene, ha minden szlovákiai magyar akár csak egyetlen euróval támogatná a Vasárnapot a lapszámok megvásárlása mellett. Ha pedig ezt heti vagy havi rendszerességgel tenné, komolyan hozzájárulna a stabil lapkészítéshez, a minőségi tartalmak előállításához. Átutalás és bankkártyás fizetés esetében is van lehetőség a rendszeres támogatásra – kérjük, ha teheti, válassza ezt a lehetőséget.
A támogatás a Vasárnap létével megtérül, a tartalmával megháláljuk

Ad-e visszajelzést a Vasárnap a támogatásokról?

Természetesen. Ehhez csak arra van szükség, hogy olvasóink az utalásnál, kártyás fizetésnél beírják e-mail címüket a megjegyzés rovatba. Így lehetőségünk adódik arra, hogy visszajelzést adjunk, és köszönetet mondjuk a támogatásokért.