Újra felkészülésben Helmeczi Tibor testépítő

helmec

Helmeczi Tibor legutóbb 2018-ban Ostraván állt színpadon, a Diamond Cup elnevezésű versenyen, ahol 2. lett. Abban az esztendőben még három versenyen indult el és ért el szép sikereket. Liptószentmiklóson az országos kupáért zajló megmérettetésen a 3. helyet szerezte meg, Nagymihályban az Extrifit Cupon egy arany- és egy ezüstérem tulajdonosa lett, Varsóban pedig szintén a Diamond Cupon szoros küzdelemben szorult a dobogó harmadik fokára. Mindezeket az eredményeket a 182 cm-nél magasabb Mr. Physique kategóriában érte el. Aztán jött egy év kihagyás.

„Az egyik magyarországi kereskedelmi tv-csatorna meghívásának tettem eleget, majd több, hosszabb-rövidebb pihenéssel eltöltött időszak következett, amit a nyugodtabb versenykörülmények megteremtésére áldoztam, többek között így sikerült terméktámogatót találnom. Az edzések természetesen nem maradtak ki, csak nem versenyeztem – nyilatkozta lapunknak Helmeczi. Erejét azonban egy versenyen mégiscsak kipróbálta. Örösben, a 4. alkalommal sorra kerülő „Bodrogköz legerősebb embere” elnevezésű seregszemlén öt versenyszámból négyet megnyert, egyben pedig második volt.

„Április végén a szerbiai Csacsakon rendezendő Diamond kupán, ha megtartják, csúcsformában szeretnék lenni, s ha lehet, győztesként levonulni a pódiumról, s kategóriámban ezzel a sikerrel kiérdemelni a PRO kártyát” – mondta a 28 esztendős sportember, aki ha olyan elszántsággal úgy folytatja, mint ahogyan azt abbahagyta, akkor nemsokára a hivatásosak világában olvashatunk, hallhatunk róla.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?