U11-esek teremtornája Királyhelmecen

gyerek teremfoci

Újabb teremlabdarúgótorna házigazdája lesz szombaton a királyhelmeci Buzánszky Jenő Sportaréna. A napokban rendezett U9-es torna és az öregfiúk megmérettetése után most az U11-es korosztály veszi birtokába a játékteret.

Panyko Béla a Sportaréna menedzsere, a torna főszervezője lapunknak elmondta, négy csapat részvételével zajlanak majd a mérkőzések 2x10 percben, 5+1 játékossal a pályán.

„A labda 10:00-kor indul útjára. A gyerekek a Magyarországi Cigándról és az Ung-vidéki Nagykaposról érkeznek, mi pedig a nagy érdeklődésre való tekintettel két csapattal is ki tudunk állni. Sajnos a szobránciak a Covid, a kisvárdaiak és a sárospatakiak pedig időzavar miatt maradnak távol. A városvezetés és a szülők hathatós segítségével először rendezzük meg ezt a sporteseményt, mindenképpen szerettünk volna a gyermekek kedvében járni a karácsonyi ünnepek előtt. Úgy gondolom, hogy nemcsak nekik, de a szülőknek is örömet tudunk ezzel szerezni. Remélem, az aréna újra megtellik, mint ahogyan az az U9-es tornán is megtörtént. Akkor a királyhelmeciek Cigánd mögött a másodikok lettek öt csapat közül. Amennyiben ezt az eredményt most is megismételjük, szép évet zárhatnak utánpótláscsapataink – nyilatkozta Panyko.

Egyébként egy február 18-án, Cigándon sorra kerülő nagyszabású torna keretében is megmérettetik az U11-es csapat, erre a tornára a napokban kaptak meghívást, jegyezte meg Panyko.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?