Történelmet írhatnak a komáromiak

KFC.Kom

A II. labdarúgóligában szereplő komáromi KFC egy esetleges szombati győzelemmel feljuthat a Niké Ligába. Ehhez azonban nem elég csak a saját meccsük kedvező alakulása.

A komáromi lila-fehérek szombaton 17 órától a Slavoj Trebišov otthonában lépnek pályára. A kiesést már biztosan elkerülő tőketerebesiek számára mondhatni tét nélküli az összecsapás, míg ha a Duna-partiak győznek, akár a feljutást is ünnepelhetik. Ehhez az is kell, hogy a második Prešov ne tudja megszerezni mindhárom pontot az éppen őket megelőzni készülő, és az osztályozót érő ezüstéremre hajtó Petržalka otthonában.

Érdekes

II. MONACOBET LIGA, 28. forduló

Szombat, 17.00: Pov. Bystrica–Pohronie (jv.: Ruc), Humenné–Spišská Nová Ves (Čiernik), Petržalka–Prešov (Kráľovič), Trebišov–Komárno (Smolák). 
Vasárnap, 10.30: Šamorín–Slovan B (Marsal).

Az élmezőny: 1. KFC 64 pont; 2. Prešov 59 pont; 3. Petržalka 57 pont

A Lipt. Mikuláš–Dolný Kubín, Púchov–Žilina B és Myjava–Malženice meccseket pénteken játszották.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?