Tízfogásos westernlovasmenü 2022-ben

western

Közeleg a Westernlovagló Vándorkupa 2022-es idénye: május 7-én a gútai Szekeres-rancson találkozik először a mezőny, és a versenynaptár szerint ezután még kilencszer.

Ideális ez a versenymennyiség, kiegyensúlyozott szezont ígér. Elegendő verseny lévén tényleg a legjobb lovaspárosok végezhetnek az élmezőnyben – nyilatkozta lapunknak Fazekaš Attila, a vándorkupával azonos nevű szerveződés elnöke, aki maga is egyszer házigazda lesz, mégpedig Ógyalla-Bagotán. – Örülünk, hogy ennyi szervezővel együttműködhetünk. Lovaspárosaink is megfelelő versenyzési lehetőséget kapnak, fejlődhetnek. Tizenharmadik kiírásunkhoz érkeztünk. 2020-ban csak Tallóson és Felsőszeliben volt verseny, ezért nem értékeltük ki az összetett sorrendet, de ezt az évet is beszámoltuk sorozatunkba.”

Nem változik a vándorkupa versenykínálata: továbbra is szlalomban és hordókerülésben indul a mezőny, mégpedig a junior, open és profi open kategóriában. „Megegyeztünk, hogy a szenioroknak nem írunk ki versenyt. A profi openbe azok kerülhetnek, akik megfelelő időeredményeket érnek el az egyik vagy másik számban. Tizenhat éven felüli junior is besorolást nyerhet, de rá is vonatkozik az eredményességi követelmény – folytatta a Westernlovagló Vándorkupa első embere. – Sikeres idényt várok. Olyat, amilyen a Covid előtti szabad években szokott lenni. Jó időeredmények szülessenek, minél többen magas szinten űzzék az ipart, s mint az évnyitón elhangzott, jó maradjon a vándorkupán belüli együttműködés, s nem utolsósorban minden lovaspáros fejlődjön. Versenyzésük közben színvonalas csatákban legyen részünk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?