Szalai távozna a Schalkétól

Budapest/Gelsenkirchen |

<p>A Kicker című sportnapilap szerint Szalai Ádám a kevés játéklehetőség miatt távozna a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke 04 együttesétől.</p>

Az első számú német szaklap honlapján olvasható hír alapján a magyar válogatott támadó már jelezte is erre vonatkozó szándékát ügynökének.

    A 26 éves csatár a nyáron 8 millió euró ellenében érkezett a csapathoz a Mainztól, és jól is kezdődött a gelsenkircheni karrierje, ugyanis a görög PAOK elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn két góljával nagy szerepe volt abban, hogy a gárda kiharcolta a csoportkörben való indulás jogát.

    Szalai eleinte a Bundesligában is kezdőként kapott lehetőséget, igaz, ebben nagy szerepe volt annak, hogy a holland válogatott Klaas-Jan Huntelaar sérülés miatt hosszabb időre kidőlt a sorból.

    A Kicker megjegyzi: Szalainak rosszul jött, hogy a gárda leigazolta az AC Milantól Kevin-Prince Boatenget, ráadásul Huntelaar visszatérve  bombaformába került, és legutóbbi 13 mérkőzésén 11-szer volt eredményes. A Schalke egycsatáros rendszerében elől Huntelaar élvezi a bizalmat, ráadásul az elmúlt hetekben Szalait már a nigériai Chinedu Obasi is megelőzte a képzeletbeli rangsorban, így a magyar játékos a legutóbbi 11 fordulóban mindössze 58 percet töltött a pályán.

    Nagy kérdés ugyanakkor - írja a Kicker -, hogy a Schalke hajlandó lesz-e elengedni Szalait, akinek a szerződése 2017-ig szól.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?