Ógyallán létkérdés a komáromiak elleni győzelem

Ógyalla/Komárom |

<p>Járási rangadó zajlik szombaton (15.30) a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában. A kiesés elkerüléséért küzdő ógyallaiak a tabella jobbik felében lehorgonyzott komáromiakat fogadják.</p>

„Számunkra tavasszal minden mérkőzés sorsdöntőnek számít. Nem vitás, nagy riválisunk jó játékerőt képvisel, harciasságunkkal, gólhelyzeteink értékesítésével azonban legyőzhető. Nem rohamozunk majd fejveszetten. Az előző találkozókhoz képest óvatosabban kezdünk, odafigyelünk majd a komáromiak gyors csatáraira“ - tájékoztatott Pupák István, a sörgyáriak edzője, aki tavaszi nézőcsúccsal számol. Megtudtuk, a rendezők a vendégcsapat szurkolói számára külön szektort biztosítanak, növelik a rendezők számát is, hogy ezzel elejét vegyék az esetleges rendbontásnak. „Miksi sérüléssel bajlódik, nem állhat rendelkezésemre. Kósa körül viszont rendeződtek a dolgok, a derbin már ott lesz a kezdőcsapatban. Sokat várok a Jankovič-Zajac csatárkettőstől. Vészhelyzetben nem is lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése“ - egészítette ki mondanivalóját a vendéglátók trénere.
„Okultunk a diószegiek ellen vívott balszerencsés összecsapásból, melyen az aránylag gyorsan bekapott gólra csak az utolsó percekben tudtunk válaszolni. Érzésem szerint a mai párharcon meghatározó lehet a középpályás csapatrészt alkotó fiatalok, Untermayer, Kürthi, Kosťukevič, teljesítménye. Jó hírnek számít, hogy a műtét után lábadozók közül Antunovič már vállalhatja a szereplést, Boros viszont még mindig nem állhat csatasorba“ -nyilatkozta Zdenko Kršteňanský, a komáromiak játékosedzője. A tavaszi idényre egyébként meggyengült a KFC játékoskerete, hiszen Lőrincz külföldön vállalt munkát, Nagy Jenő pedig másutt folytatja pályafutását. „Természetesen győzelemmel szeretnénk megajándékozni a mérkőzésre remélhetőleg szép számban ellátogató drukkereinket“ -fűzte még hozzá a violák stratégája. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?