Ógyallán javult a helyzet

Ógyalla/Hontfüzesgyarmat |

<p>Élvezetes küzdelemre van kilátás a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában mégveretlen csapatokma délutáni (17.00) erőpróbáján.</p>

A két alakulat első alkalommal küzd a bajnoki pontokért, a sörgyáriak ugyanis az elmúlt években a IV. ligában szerepeltek. A vendéglátóknál rendeződni látszanak a vezetés egy éve húzódó személyi kérdései, a napokban Miroslav Bojdák, az ógyallaiak egykori labdarúgója személyében új elnök vette át a klub irányítását. A nyáron Bogner, Gelle, Mačanský, Ďurický és Fekete távozott, helyükbe a kollektíva mezében már megfordult Kurák Kling, Pšenák és Hajdú került. „Biztató, hogy a problémák ellenére sem ragadtunk le a rajtnál. A kemény edzések édes gyümölcseként rövidesen örömujjongástól lesz hangos a lelátó“- vélekedett a folytatásról Zdenko Kršteňanský, az ógyallaiak új trénere, aki tavasszal a komáromiaknál játékosedzőként vállalt meghatározó szerepet a bajnoki cím begyűjtésében. Sérülés miatt Zajac és Tárnok kényszerpihenőre kényszerül, a legutóbbi bajnokin kiállított Kmeť és Pagurka a nézőtérről szemlélheti társaik csatáját. „Csak a győzelem jelent számunkra elfogadható eredményt“- fogalmazta meg az elvárásokat az ógyallaiak trénere.
„Kevesen maradtak a tavasszal a kiesés elkerüléséért küzdő csapatból. Kuruc, Jakubík, Štancel, Sliačan, Škorec, Acsai, Kacsmárik Attila, Balla, Bálint, Meňuš és Zlatner távozott tőlünk. Hovan, Kacsmárik Gábor, Chudý és Ryšavý érkezésével azonban jelentősen erősödtünk. Négy ifistánk is lehetőséget kap a bizonyításra“ - tájékoztatott Karol Pilinský, a hontfüzesgyarmatiak edzője. Úgy tűnik, az átalakult és megfiatalított legénységnél sikerült stabilizálni a védelmet, s dinamikusabbá tenni a támadójátékot. „Meggyőződésem, hogy védenceim a mai mecscsen is igazolják idény eleji jó formájukat. Egyébként már a döntetlennel is elégedett lennék“egészítette ki mondanivalóját a vendégek tapasztalt edzője. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?