Művészi kerekes erőfelmérő a világbajnokság előtt Gútán

gútai teremkerékpár
Gúta |

Jelentős nemzetközi viadalnak adott otthont a városi sportcsarnok, ahol immár huszadik alkalommal tartották a teremkerékpárosok szlovák bajnokságát.

A megmérettetésre három ország – Szlovákia, Csehország és Magyarország – mintegy hatvan művészi kerékpárosa mutatta meg tudását. Két pályán több korcsoportban és kategóriában mérkőztek meg, a junior lányok között két négyest is megtekinthetett a szépszámú közönség.

Hajdú Andrea vezetőedző növendékei több elsőséget szereztek, ám látszott, erős volt a mezőny, hiszen a csehek és a magyarok is sok esetben az élen végeztek. Ez egyébként annak tudható be, hogy mindkét országban profi körülmények állnak a művészi kerekesek rendelkezésére, a gútaiak dicséretére lehet mondani, felveszik a legnagyobbakkal is a harcot és képesek győzedelmeskedni. A szlovák bajnokságon is láthatóak voltak a szépen kiművelt gyakorlatok. A helyi klub junior négyeseinek ez egy újabb lehetőség volt a bizonyításra: óvatosan álltak a feladathoz, de teljes egészében meg tudták mutatni tudásukat. A nemzetközi részvétellel zajló megmérettetés kiváló erőfelmérő volt a december 6-a és 8-a között a svájci Bázelben megrendezendő világbajnokságra.

Érdekes

Gútai eredmények

Iskolás lány páros: 1. Szépe N.–Blaskó D.

Junior lány páros: 1.Kulich E.–Rákócza D.; … 3. Ollé E.–Decsi A.

Junior lány négyes: 1.Domin H.–Kulich E.–Mihalics P.–Domin A.; 2. Szeder M.–Ollé E.–Decsi A.–Nagy V.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?