Lehmann visszatérhet a Schalkéhoz

Berlin |

<p>Elképzelhető, hogy visszatér a Schalke 04 labdarúgócsapatához Jens Lehmann, a németek 41 éves korábbi válogatott kapusa.</p>

A veterán hálóőr egyszer már visszavonult, ám januárban, a kapusait sújtó sérüléshullám miatt korábbi klubja, az Arsenal megkeresésére igent mondott és visszatért. Lehmann lehetőséget is kapott az Ágyúsoknál, ezzel ő lett a klub történetének legidősebb játékosa, aki valaha pályára lépett a Premier League-ben.
A 61-szeres válogatott kapus a Schalkében kezdte pályafutását, 1988 és 1998 között szerepelt az együttesben, amellyel 1997-ben megnyerte az UEFA Kupát.
A gelsenkircheni alakultnál most terítéken van a kapusposzt betöltése, mivel a válogatott első számú hálóőre, Manuel Neuer a Bayern Münchenben folytatja a pályafutását. Lehmann szerepvállalása ugyanakkor még meglehetősen bizonytalan, a Schalke 04 ügyvezetője ugyanis azt mondta: nem tud arról, hogy tárgyalnának a kapussal.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?