Látható ritmuszavarok

Peter Hatalčík már a beindult cseh-szlovák bajnokság (HIL) közben tért vissza az érsekújvári férfi kézilabdacsapat kispadjára. A tapasztalt szakember biztosan nagyon jól tudta, mi vár rá, milyen harcokat kell megvívnia a sikerekért.

Peter Hatalčík már a beindult cseh-szlovák bajnokság (HIL) közben tért vissza az érsekújvári férfi kézilabdacsapat kispadjára. A tapasztalt szakember biztosan nagyon jól tudta, mi vár rá, milyen harcokat kell megvívnia a sikerekért. Együttese szombati pozsonyi vendégjátéka alapján arra lehet következtetni, hogy a munka java még előtte van. Nagyon gödörbe került a Štart, eddigi HIL-mérlege is sok mindent elárul: öt mérkőzésen négy vereség és egyetlen győzelem, igaz, az a bajnok Sečovce ellen született.

Hatalčík edző szombaton sem értette nagyon, miért játszottak védencei annyira alárendelt szerepet az ŠKP ellen. Hét közben ugyanis kétszer találkoztak az NB I-es győri együttesssel, és két szoros mérkőzést vívtak. „Szűk a játékoskeretünk, de ez nem magyarázat a szégyenteljes teljesítményre. Főleg a vereség mikéntje volt bántó. A kapusoktól a szélsőkig senki sem bizonyított.”

Szembetűnő volt, hogy a karmester Michal Jančo mintha lassította volna a játékot. „Látni lehetett, mennyire hiányzik még az összeszokottság. Jančo, mielőtt külföldre ment, biztosan a legjobb hazai irányító volt. Hosszabb ideig játszott máshol, és egyelőre keresi a társak ritmusát. Ez zavarokat és káoszba torkolló feszültséget szül a csapatban. Meggyőződésem, hogy előbb-utóbb egymásra hangolódnak a fiúk, és Jančo egy hónap múlva igazi karmestere lesz csapatomnak.”

Ugyancsak vergődött a pályán a másik szerzemény, a válogatott Martin Valo. „Vitathatatlan, hogy igyekezett, de halvány hatvan percet láttunk tőle. Róla is azt gondolom, hogy fokozatosan igazi góllövő lesz belőle, mert ezért jött a Štartba. Idő kérdése, míg összerázódik a társaság. Ilyen gyengén már egyszer sem fogunk játszani a HIL-ben” – bizakodik Hatalčík.

Jóslatának az érsekújvári kézilabdarajongók örülnek a legjobban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?