Hétvégi fociszeletek

<p>Vrakúň&ndash;Štúrovo (IV. liga, NYSZ, DK); MIT ÍGÉR A MECCS?: A tavaszi nyitányon holnap (14.30) az élmezőnyben (3.) tanyázó s a bajnoki címre is esélyes nyékvárkonyiak a párkányiakat (9.) fogadják. A favorizált csallóköziek visszavághatnak a vendégeknek a bajnoki idénynyitón elszenvedett vereségért.</p>

Őszi eredmény
Štúrovo–Vrakúň 4:1

Tippünk – 3:1


Bohumil Toběrný párkányi edző:
Az elmúlt hetekben sérülések és betegségek tizedelték meg játékoskeretünket. Most az a legfontosabb feladatom, hogy tizenegy épkézláb futballistát találjak. Ennek ellenére nálunk nincs pánikhangulat. Vasárnap délután mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnehezítsük a hazaiak dolgát.

Németh Krisztián nyékvárkonyi edző:
A téli holt idényben az utóbbi évek legsikeresebb dél-szlovákiai futballistájával, Borbély Balázzsal erősítettünk, ugyanakkor távozott gólzsákunk, Andrej Hesek és Kósa Mihály. Molnár Erik pedig műtétre készül. Nem becsüljük le az ellenfelet, de mindenképpen győzelemmel szeretnénk elrajtolni.




Kráľová nad Váhom–Trhová Hradská (5. liga, NYSZ, D)


MIT ÍGÉR A MECCS?
Mindkét edző támadó szellemű összeállításban küldi pályára csapatát. A mai (14.30) viadalon feltételezhetően nem borul fel a papírforma, s a listavezető csallóköziek (1.) legalább egy pontot elrabolnak a vágkirályfaiak (9.) otthonából.

Őszi eredmény
Trhová Hradská–Kráľová nad Váhom 2:1

Tippünk – 1:1


Bognár Andor vásárúti klubelnök:
Még a legvérmesebb szurkolóink sem feltételezték, hogy őszi bajnokok leszünk, játékosaink a legmerészebb elképzeléseinket is felülmúlták. A téli holt idényben jelentősen megerősödött a gárda, hiszen a DAC fakóból hozzánk került Cibula György és Ravasz Tibor, Dióspatonyból pedig Balogh Ádám érkezett. Jó teljesítménnyel és három ponttal szeretnénk nekivágni a tavaszi idénynek.

Kamenár János vágkirályfai klubelnök:
Egy jól sikerült felkészülésen vagyunk túl, így remélem, hogy játékunkon nem lesz érezhető az idény eleji forma. Együtt maradt a csapat, és ráadásul a mocsonokiaknál kölcsönben szerepelt Ivan is visszatért hozzánk, gólerős csatárunk, Moťovský viszont sérülése miatt nem léphet pályára. Saját közönségünk előtt nyilván csak a győzelem számít elfogadható eredménynek.




Dolné Saliby–Horné Saliby (TB, GA I)

MIT ÍGÉR A MECCS?
Mindössze egy út választja el egymástól a két mátyusföldi települést, a gyerekek ugyanabba az iskolába járnak, így régi ismerősök, barátok lesznek mindkét csapatban. Szoros eredmény várható az alsószeliek (3.) és a felsőszeliek (12.) holnapi (14.30) presztízscsatájában.

Őszi eredmény:
Horné Saliby–Dolné Saliby 1:0

Tippünk – 1:1


Flaska József felsőszeli edző:
Minden poszton erősítettünk, feljebb akarunk kerülni a táblázaton, mert falunk focimúltja erre kötelez bennünket. Elszántak a gyerekek a rangadó előtt, bízom a fér játékban, nem szeretnénk veszíteni. A pontszerzés feldobná a csapatot, elkezdhetnénk a felzárkózást. Ismerjük ellenfelünk ütőkártyáit és gyenge pontjait, várhatóan sok néző lesz kíváncsi mindkét fél új szerzeményeire.
 

Richard Škúci alsószeli klubelnök:
Együtt maradt a csapatunk, s nagy várakozással tekintünk a tavaszi idényre. Szeretnénk az élmezőnyben maradni, s megnehezíteni a listavezető pusztafödémesiek dolgát. A holnapi derbinek azonban más töltete van. Ősszel Felsőszeliben kikaptunk, most a papírforma szerint mi vagyunk az esélyesek, de tudjuk, hogy télen erősített az ellenfél, nem lesz könnyű nyerni.



Rövidítésmagyarázat: IV. liga, NYSZ, DK – IV. liga, Nyugat-Szlovákia, délkeleti csoport; 5. liga, NYSZ, D – V. liga, Nyugat-Szlovákia, déli csoport; TB, GA I – – területi bajnokság, Galánta, I. osztály
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?