Gyülekezik a válogatott

Pozsony. Szlovákia labdarúgó-válogatottja megkezdte felkészülését a szerdán, Pozsonyban rendezendő Luxemburg elleni világbajnoki selejtezőre.

Pozsony. Szlovákia labdarúgó-válogatottja megkezdte felkészülését a szerdán, Pozsonyban rendezendő Luxemburg elleni világbajnoki selejtezőre. A tizennyolcas keret tagjai közül tegnap már többen megérkeztek, elsőként jelentkeztek Dušan Galis edzőnél a német Bundesligában szereplők, Róbert Vittek, Marek Mintál és Igor Demo, őket a Spartában játszók követték: Rastislav Michalík, Martin Petráš, Marek Čech. Ugyancsak megérkezett az Olomouc játékosa, Ľubomír Reiter, valamint a keret egyetlen hazai futballistája, a zsolnai Stanislav Šesták. Vasárnap késő estére várták Vratislav Greškót, Stanislav Vargát, Németh Szilárdot, Vladimír Janočkót, Radoslav Zabavníkot. A többiek ma érkeznek Pozsonyba. Dušan Galis edző: „Úgy gondolom, mindnyájan rendben vannak, örülnek, hogy már kezdődik a vb-selejtező sorozat. A hangulat megfelelő, s remélem, hogy ezek a játékosok jól fognak futballozni és kielégítik az igényes szlovák szurkolókat.” A tréner azt is elmondta, hogy bő információi vannak az ellenfélről, több videofelvétel áll rendelkezésére. „Hangsúlyozni fogom a játékosoknak, hogy a szerdai meccsen 90 percig koncentráljanak” – mondta az edző.

Vasárnap este a szlovák csapat a kábelgyár pályáján tartott 90 perces átmozgató jellegű edzést, ma délelőtt egyórás tréning vár a játékosokra, akárcsak egy nappal később. A tizennyolcas keret tagjai – kapusok: Čontofalský (Szentpétervár), König (Ostrava); hátvédek: Čech (Sparta), Hanek (Dinamo Moszkva), Kratochvíl (Denizlispor), Petráš (Sparta), Varga (Celtic), Zabavník (CSZKA Szófia); középpályások: Demo (Mönchengladbach), Greško (Blackburn), Janočko (Austria Wien), Karhan (Wolfsburg), Michalík (Sparta), Mintál (Nürnberg); csatárok: Németh Sz. (Middlesbrough), Reiter (Olomouc), Šesták (Žilina), Vittek (Nürnberg). (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?