Fiatalítottak a zselíziek

Zselíz/Naszvad |

<p>Két újonc, a tabella állása szerint két azonos képességű csapat méri össze tudását a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának holnapi (17.00) zselízi összecsapásán.</p>

„A nyáron fiatalítottunk, játékoskeretünket zömmel kreatív focisták alkotják, akik felsőbb osztályban is megállnák a helyüket. Az újoncok, Németh, Nádaždy, Sál, Kristofóli, Barecz és Czíria már az idény elején a közönségkedvencek közé tartoznak - fogalmazott Štuller István, a vendéglátók edzője. A zselíziek úgy vélik, több pontot is begyűjthettek volna, ennek ellenére eddigi mérlegükkel elégedettek. „A legutóbbi bajnokin Sál rúgást kapott, a hétközi gyakorlásokat kihagyta, alighanem kényszerpihenőre szorul. A gólerős Kokoška és Valach visszatért a nyaralásról, így a legerősebb összeállításban játszhatunk. Jó játékkal, győzelemmel szeretnénk feledtetni a múlt heti kisiklást“ - latolgatta az esélyeket a zselíziek stratégája.
Anaszvadiakakomáromiterületi bajnokság 2008/2009-es évfolyamában ugyan a második helyet szerezték meg, ám a bajnok patiak visszalépését követően ők kerültek felsőbb osztályba. „Rosszakaróink úgy kalkuláltak, hogy az első négy fordulót pont nélkül zárjuk. Melléfogtak, hiszen eddigmárhét pontot gyűjtöttünk. Új szerzeményeink, Rigó, Boros Péter és Molnár Attila teljesítették az elvárásokat, az ificsapatból előléptetett Haris Ákos is beépült az együttes szerkezetébe“tájékoztatott Haris Róbert játékosedző, aki szerint az előző időszakhoz képest nagyot javult védencei hozzáállása, taktikai fegyelmezettsége. „Attól tartok, hogy Varga szombatig nem épül fel sérüléséből, Molnárt pedig labdarúgással összefüggő elfoglaltsága miatt kénytelen leszek nélkülözni. Az esélyesebb zselíziek ellen nincs veszteni valónk, megpróbálunk meglepetést szerezni. A döntetlennel is kiegyeznék“ - fűzte hozzá a vendégek trénere.

Ábel Gábor

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?