Fellélegeztek a naszvadiak

Garamtolmács/Naszvad |

<p>Küzdelmes csatát ígér a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportja felsőházában tanyázó vendéglátók és a bennmaradást a hajrában kiharcoló naszvadiak ma délután (17.00) zajló idényzáró mérkőzése.</p>

„Labdarúgóink képességei alapján jobb eredményeket is elérhettünk volna. Objektív okok miatt kevesen látogatják az edzéseket, a hiányzások pedig befolyásolják a teljesítményünket. Annak ellenére, hogy Kačúr, Mužík és Lenárd sérülés miatt nem állhat a rendelkezésemre, győzelemmel szeretnénk búcsúzni az idénytől“ - latolgatta az esélyeket Ladislav Éhn, a garamtolmácsiak edzője.
„Elkerültük a kiesést, érthetően jó a hangulat a csapat háza táján. A szezonzárón új taktikai variációkat is kipróbálunk, elsősorban azoknak a labdarúgóknak kínálok bizonyítási lehetőséget, akik eddig jobbára csereként jutottak szóhoz. Magánjellegű okokból a védő Haris Károly és a középpályás Lovász Marek nem léphet pályára“ - tájékoztatott Polgár Artúr, a naszvadiak trénere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?