Elhalasztották a DAC első edzését

Dunaszerdahely |

<p>Kedden kellett volna kezdenie a téli felkészülést a II. ligás dunaszerdahelyi labdarúgócsapatnak, de Radványi Miklós vezetőedző egy héttel későbbre, jövő keddre halasztotta az első edzést.</p>

 

„Nem sok értelme lett volna most tréningezni, mivel a stadionban még mindig nincs bekapcsolva a fűtés, és nem akarom, hogy egy hét alatt öt játékosom tüdőgyulladást kapjon” – mondta lapunknak a DAC edzője. Bár a járásbíróság, majd a kerületi bíróság is arra kötelezte a dunaszerdahelyi önkormányzatot (amely tavaly március végével felmondta a szerződést a futballklubbal), hogy kapcsolja vissza a városi stadionban a víz-, villany- és gázszolgáltatást, Radványi szerint a létesítményben továbbra is jéghideg van. Az ügyről szerettük volna kikérni a városvezetés véleményét is, de sem Hájos Zoltán polgármestert, sem A. Szabó László alpolgármestert nem tudtuk elérni.Radványi Miklós nem aggódik a felkészülés rajtjának elhalasztása miatt: „Az első tavaszi bajnokit március 9-ére tervezik, tehát van még időnk. Most sokkal több időm lesz a csapatépítésre, mint nyáron.” Radványi hozzátette, játékosai 90%-a maradni szeretne, így a csapat gerince együtt maradhat: „Azokkal, akiknek lejárt a szerződésük, folynak a tárgyalások, ahogy az új kiszemeltekkel is. A megszerezni kívánt játékosok nevét inkább nem árulom el, mert Szlovákiában egy ilyen hír hallatán rögtön egy vagy két másik klub is bekapcsolódna a tárgyalásokba.”
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?