Cristiano Ronaldo átaludta a sorsolást

<p>A portugál válogatott vezéregyénisége, Cristiano Ronaldo átaludta a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokság pénteki sorsolását, amelyen csapata a németekkel, a ghánaiakkal és az amerikaiakkal került egy csoportba.</p>

"Nem követtem élőben a sorsolást - mondta vasárnap a szakértők szerint az Aranylabda megnyerésére is esélyes támadó. - Őszinte leszek: aludtam."    A Real Madridban légióskodó 28 éves sztár hozzátette, a németek minden vb-n az esélyesek között említhetők, és az Egyesült Államoknak és Ghánának is nagyon jó csapata van.    "Az első és legfontosabb célunk, hogy továbbjussunk a csoportból, aztán majd meglátjuk, mi történik az egyenes kieséses szakaszban" - mondta Ronaldo. Azzal folytatta, hogy szerinte "a földön kell maradniuk", mivel csak a legjobbak nyerhetnek. "Remélem, hogy Portugália a legjobbak közé tartozik."    A 109-szeres válogatott csatár egyik nagy álma, hogy világversenyen nyerjen a nemzeti csapattal, de a vb kezdetéig csak a Real Madridra koncentrál.    "A vb-ig még hónapok vannak hátra, addig sok minden történik majd" - mondta Ronaldo.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?