A győzelem gyógyír lehet a klubelnöknek

Hetény/Naszvad |

<p>Közönségvonzó járási rangadó zajlik ma délután (16.00) a hetényiek és a naszvadiak előadásában a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában.</p>

A hazaiak, akik legutóbb balszerencsés körülmények között járási rangadót buktak Ímelyen, a tabella jobbik felében tanyáznak. Edzőjüknek, Gyűrössi Gyulának ezúttal két helyen kell megoldást találnia a pótlásra, mivel Ham piros lapot követően, a gólerős támadó, Lucza Zoltán pedig sérülés miatt szorul kényszerpihenőre. „A játéktér nagyon megsínylette a telet, hosszú ideig víz borította. Úgy gondolom, ma nemcsak az ellenféllel, hanem a felázott talajjal is meg kell küzdenünk. Remélem, begyűjtjük a három pontot. Klubelnökünket, Švarba Ferencet, aki odahaza begipszelt lábbal, telefonnal a kezében várja az információkat, szeretnénk győzelemmel jobb kedvre deríteni” – nyilatkozta Lucza Zoltán, a hetényi futballklub titkára.
A naszvadiak trénere, Polgár Artúr a tavaszi idényben eddig még egy meccsen sem küldhette pályára a legerősebb összeállításban csapatát. „Lovász Marek négy sárga lap, Varga, Csontos és Brenkus pedig sérülés miatt nem játszhat a hetényiek elleni bajnokin. Csonka és Molnár szereplése is kérdéses. Arra számítok, hogy mindketten vállalják a játékot. A problémák lélekben nagyon megviselték futballistáinkat. A mi esetünkben egyébként már a javuló teljesítmény is a maximumot jelenthetné. Nem tudom, meddig tart még ez az áldatlan állapot. Egy biztos: szeretnénk már véget vetni tavaszi kudarcsorozatunknak” – bizakodott a naszvadiak klubelnöke, Molnár Zoltán. (bör)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?