A bajnok tornagyőzelme

Érsekújvár. A szlovák bajnok Tatran Prešov győzelmével ért véget a Štart Cup 2004 nemzetközi férfi kézilabdatorna. Peter Hatalčík védencei a döntőben a Dunaferr ellen diadalmaskodtak. Értékes a hazai Štart harmadik a helye, a bronzmérkőzésen a vágbeszterceiek ellen nyertek.

Érsekújvár. A szlovák bajnok Tatran Prešov győzelmével ért véget a Štart Cup 2004 nemzetközi férfi kézilabdatorna. Peter Hatalčík védencei a döntőben a Dunaferr ellen diadalmaskodtak. Értékes a hazai Štart harmadik a helye, a bronzmérkőzésen a vágbeszterceiek ellen nyertek. Tóth Mihály csapatvezető tornaértékelése: „Nagyon színvonalas tornát láttunk, jövőre még színvanalasabbat akarunk rendezni. Megfiatalított és átalakult együttesünk jó benyomást keltett, Bernard Slobodník edzőnek lesz mire építenie.”

Nyolc csapat indult, de csak hét fejezte be a tornát. Történt ugyanis, hogy a Karviná két klubbüntetéses szlovák játékossal (Korňan, Putera) érkezett. A hazaiak ellen a bírók figyelmetlensége miatt még velük állt ki a morva együttes (20:20 született), de a vágbeszterceiek ellen már nem, mert időközben kiderült, hogy a szlovák szövetség égisze alatt zajló tornát nem szerepelhetnek. Nélkülük viszont a jelenlegi klubjuk nem volt hajlandó játszani, és inkább hazautazott a csapat.

A torna legjobbjai – góldobó: Antl (Prešov) 29 gól; játékos: Martin Straňovský (Nové Zámky), kapus: Štochl (Dunaferr).

Még nem közölt eredmények – A-csoport: Tatabánya–Frýdek-Místek 19:20, Pov. Bystrica–Prešov 12:27, Pov. Bystrica–Frýdek-Místek 23:19, Prešov–Tatabánya 26:21. B-csoport: Nové Zámky–Dunaferr 13:13. Helyosztók – döntő: Prešov– Dunaferr 25:20, a 3. helyért: Nové Zámky–Pov. Bystrica 31:23, az 5. helyért: Tatabánya–Košice 26:25. A torna végeredménye: 1. Prešov, 2. Dunaferr, 3. Nové Zámky, 4. Pov. Bystrica, 5. Tatabánya, 6. Košice, 7. Frýdek-Místek. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?