vasarnap

2022. augusztus 9. 11:27

Lelki fröccs: Kudarc?

Kudarcot vallani nem könnyű. Sem akkor, ha beismerjük magunknak vagy a környezetünknek, sem akkor, ha igyekszünk elhessegetni magunktól, nem foglalkozni a ténnyel.

vasarnap

2022. augusztus 9. 11:16

Olvasnivaló: Hogyan legyünk egyedül?

Egyedül élsz? Ne ess kétségbe! Milliók osztoznak sorsodban. Egyikük Sara Maitland, aki bestsellert írt arról, hogyan legyünk egyedül (How to Be Alone).

vasarnap

2022. augusztus 9. 10:42

Riport: A hiteles és lelkes újrakezdőt nem hagyja el a szerencséje

Izgalmas, ugyanakkor kockázatos is lehet, ha valaki úgy dönt, kilép a megszokott rutinból, és új területen méretteti meg magát.

vasarnap

2022. augusztus 8. 10:05

Álló Gabriella párkapcsolati tanácsadó rovata: Az ellaposodás ellen

mikor egy új kapcsolat veszi kezdetét, az első időszakban minden a másikról szól: az összes tulajdonságát szeretjük, igyekszünk kitalálni a gondolatait, törekszünk rá, hogy a lehető legtöbbet legyünk együtt, a lehető legszebbek legyünk, a legjobb formánkat hozzuk, megértően viselkedjünk a hibáival, nehézségeivel szemben, az esetleges konfliktusokat megoldani próbáljuk. Vajon ez így működik évek múltán is, vagy vannak változások?

vasarnap

2022. augusztus 5. 11:13

5 mód az életről való gondolkodásra

2022 a nagy előrelépések éve lesz számomra. Terveztem én. Aztán (és mint ahogy az lenni szokott) jött az élet, és azt mondta, nem úgy van az…