Vasárnap

2022. december 6. 10:31

Tippek adventi kiruccanáshoz

Végre olyan adventi időszakot köszönthetünk, amikor nem vagyunk az otthonainkba zárva, hanem szabadon utazhatunk. A szeretet ünnepére várakozva érdemes egy kicsit kikapcsolódni, kizökkenni a hétköznapi robotolásból. De hová érdemes ilyenkor menni?

Vasárnap

2022. december 6. 10:20

Mit töltsünk le a telefonunkra? Applikációajánló

Manapság már el sem tudnánk képzelni az életünket telefon és a benne található alkalmazások nélkül. Vannak szórakoztató appok, amikkel kellemesen el tudjuk tölteni a szabadidőnket, és vannak hasznosak, amik nagy segítséget nyújthatnak számunkra a tanulásban. Ismerkedjünk meg most néhánnyal!

Vasárnap

2022. december 5. 11:11

Mit ajándékozzunk? Ötlettár

Karácsonykor mindenki egy kicsit gyerek lesz lélekben, ahogy az ajándékok kibontását várja. Még azok is izgatottak, akik egyébként morcosak, és nem igazán szeretik az ajándékozósdit. Mindegy, hogy mennyibe került, hogy mekkora, a lényeg az, hogy szívvel adjuk. A kibontás öröme igazi csodaélmény.

Vasárnap

2022. december 5. 10:33

Ankét: A legszebb ajándék

A karácsonyi ajándékozásról kérdeztük Bolemant Évát, Iván Andrást, Török Biankát és Vasik János

Vasárnap

2022. december 2. 10:11

Szotyolázó: 5 tipp, ha nem jött a Mikulás

Ketten is hívtak, hogy idén nem jött hozzájuk a Mikulás, emiatt pedig úgy elromlott a kedvük, mint a templom egere. Az alábbi tippek közt mindenki talál magának meglepetést.