Továbbra is az Alkonyat, James Bond és Lincoln vezeti az amerikai mozis toplistát

Los Angeles |

<p>Bemutatása második hetében is az Alkonyat című vámpírsorozat legújabb epizódjára voltak kíváncsiak a legtöbben az amerikai mozikban: a hálaadás napjával meghosszabbított, négynapos hétvégén a filmre 64 millió dollárért (14 milliárd forint) keltek el jegyek.</p>

A Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner főszereplésével, Bill Condon rendezésében készült az Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész című film egy héttel ezelőtt, bemutatása hétvégéjén 141 millió dolláros jegyeladással "robbant be" az észak-amerikai mozis toplista első helyére.

    Megőrizte a második helyét a toplistán 007-Skyfall című Bond-film, amely a 51 millió dolláros észak-amerikai jegyeladással büszkélkedhet bemutatása harmadik hetében.    Steven Spielberg Lincoln című történelmi drámájára 31,4 millió dollárért váltottak jegyet az Egyesült Államokban, ami a lista harmadik helyére volt elég.      A toplista negyedik helyét szerezte meg 32,2 millió dollárral a hét végén bemutatott, Az öt legenda című amerikai animációs film, amelynek szereplőinek mások mellett Chris Pine és Alec Baldwin kölcsönözte a hangját.    Ötödik lett 30,5 millió dolláros jegyeladással Ang Lee filmje, a Pi élete, amely Yann Martel azonos című regényéből készült. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?