Mi alapján válasszunk céges mobiltelefont?

iroda

Amikor valaki belép egy új munkahelyre, elég gyakori, hogy kap egy céges mobilt. Ez egyrészt megtisztelő dolog, ugyanakkor nagy felelősséggel is jár, hiszen így a birtokában lesz még egy készülék, amelyre vigyáznia kell.

Szerencsére ma már elérhetők olyan mobilok is, amelyek Dual SIM-esek, így két telefonszámmal is használhatók, nem kell tehát két külön eszközt magunknál hordanunk. Ilyen a CoolMobile.hu kínálatában is fellelhető Oppo A79 készülék is, amely kiváló lehet céges telefonnak. Meg is mutatjuk, hogy miért.

 

Milyen egy jó céges telefon?

Természetesen sok függ attól, milyen munkahelyen dolgozunk, mik a feladataink, milyenek a munkakörülmények, de az biztos, hogy egy átlagos céges telefonnak nem kell prémiumkategóriásnak lennie.

Azoknak, akik irodai munkát végeznek, fogadnak vagy indítanak egy-két hívást, és esetleg még adatokat kell böngészniük a készüléken, egy jó ár-érték arányú, megfizethető, középkategóriás készüléket érdemes a kezükbe adni.

Nem fontos a kinézet sem ebben az esetben – bár az tény, hogy ma már egyetlen egy gyártó sem hagyja figyelmen kívül ezt a szempontot. Nagyon dizájnos például az Oppo A79 is! Ismerjük is meg jobban ezt a mobilt, hiszen lehet, hogy a márkanév nem ismerős még sokaknak.

 

Az Oppo A79 jó választás

Az Oppo egy kínai gyártó, a Realme anyavállalata. 2011-ben jelentek meg a piacon a mobiltelefonjaikkal, de előtte már több éven át foglalkoztak elektronikai eszközök és háztartási gépek gyártásával.

Az Oppo igen kedvező ár-érték arányban kínálja a telefonjait, éppen ezért érdeklődnek a termékeik iránt oly sokan. Fiatalos, dizájnos külsővel és erős belső tulajdonságokkal rendelkeznek a készülékek, amelyek megfelelnek a mai kor szinte minden követelményének.

Azért merjük bátran ajánlani őket céges telefonként is, mert az Oppo A79 esetében magas az akkumulátor kapacitása: 5000 mAh-s a készülék. Ezt akár 30 perc alatt is feltölthetjük 51%-ra, ez pedig sokaknak jó hír.

A másik, amit kiemelnénk még, az a nagy tárhely: egy céges mobil esetében ugyanis többféle alkalmazás telepítésére is szükség lehet, ehhez pedig jó, ha nagyobb ROM társul. Az Oppo A79 4/128, 8/128 és 8/256 GB-os verzióban is kapható, de helyezhetünk bele microSDXC-t is, amivel a memória bővíthető.

 

További hasznos tulajdonságok

Az Oppo A79 készülék kellemesen elfér a kézben, nem épp a legkisebb, de nem is nagy. Mérete 165,6 x 76 x 8 mm, súlya 193 gramm, és 6,72 inches a képátlója. A kijelző IPS LCD technológiájú, a képfrissítés 90 Hz-es, a maximum fényerő pedig 680 nit: egy irodába tökéletes.

Ez a mobil zajosabb környezetben is használható, mivel Ultra Volume Mode-ba is állítható. Rendeljünk hozzá egy headsetet is a CoolMobile.hu kínálatából! Egyébként jack csatlakozó is van a telefonon, így a hagyományos fülessel is használható.

Az Oppo A79 kiváló fotókat készít. A hátlapi kamerák 50 és 2 MP-esek, támogatják a HDR,- és a panorámamódot is. A szelfikamera 8 MP-es. 

Összességében kiváló tulajdonságokkal bír a telefon, kedvező áron kapható, ideális lehet sok munkavállaló számára.

pr

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?