„Netflix és szundi”: Főállású matractesztelőt keresnek évi 28 ezer euróért

pixa

A Crafted Beds nevű, luxus fekvőhelyeket gyártó és forgalmazó cég azért fizetne, hogy heti 37 és fél órában pihengessen!

A WalesOnline szerint a cég a honlapjára feltötött hirdetésben matractesztelőket keresnek évi 24 ezer fontos fizetés mellett, ami a mai árfolyamon nagyjából 28 400 euró.

A munkakör célja, hogy a vásárlóknak biztosítsa a minőséget és a kényelmet, így minden héten más-más matracot kell kipróbálni és értékelni, a kiválasztottaknak pedig ezt heti 37 és fél órában kéne végezniük.

A Crafted Beds marketingmenedzserét, Brian Dillon a portálnak elmondta: „Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy bevezethetjük ezt a munkakört, mivel a vásárlói elégedettség a legfontosabb számunkra.”

A matracokért a tesztelőknek a kisujjukat sem kéne mozdítaniuk, hiszen azokat házhoz szállítanák. Az állással kapcsolatban elvárás, hogy a jelentkezőnek az Egyesült Királyságban kell élnie, képesnek kell lennie arra, hogy önállóan és zavartalanul tesztelje a matracokat, valamint szükséges az erős írásbeli kommunikációs készség is a heti űrlapok kitöltéséhez.

(br, 24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?