Nektek van esőben bolondozós emléketek?

Vasárnap

Sziasztok!

Ti áztatok már meg úgy igazán?

Képzeljétek, én pont a múlt héten. Éppen moziban voltunk anyuval és Kópéval, egy aranyos animációs filmet néztünk meg. Amikor beültünk a vetítésre még nyoma sem volt esőfelhőknek, így esernyő sem volt nálunk. Képzelhetitek, volt nagy meglepetés, amikor a film után kiléptünk az utcára. Egy ideig még próbáltuk magunkat takarni a kabátunkkal, de úgy ömlött, mintha dézsából öntenék, így néhány perc alatt csuromvizesek lettünk. Az otthonunkhoz közel pedig már a cipőnkön is elkezdett átfolyni a víz. Mivel már úgyis mindegy volt, Kópéval elkezdtük egymást fröcskölni, ugráltunk a pocsolyákban. Nagyon vicces érzés volt. Ahogy hazaértünk, persze mindannyian vettünk egy jó forró fürdőt, és ittunk meleg teát, meg egy kis extra C-vitamint is vettünk be, nehogy megfázás legyen a vége. Nem gondoltam, hogy ezt így fogom élvezni, és ilyen szép emlékként marad meg bennem. Nektek van ilyen kedves, esőben bolondozós emléketek?

Legyetek jók!

Huncutka


 

 

Érdekes

A hét rajza

Dékány Tamara, 8 éves, Érsekújvári Művészeti Alapiskola

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?