Túl vagytok az első dolgozatírásokon, feleléseken?

Vasárnap

Sziasztok! No, túl vagytok az első dolgozatírásokon, feleléseken?

Nekem már elég sok jegyem van, majdnem minden tantárgyból feleltünk, írtunk. Nem is baj, legalább tudom, miből hányadán állok.

Képzeljétek, van olyan osztálytársam is, aki már kapott ötöst! Kihívták felelni, nem számított rá, és szegénynek egy hang sem jött ki a torkán. Nagyon sajnáltam őt, pedig tudom, hogy tanult, mert óra után azért valamit tudott a tananyagból. Csak annyira izgult szegény, hogy amikor kellett volna, képtelen volt válaszolni a tanító néni kérdéseire. Remélem, hogy én soha nem fogok így járni, mert igazán kellemetlen, utána meg jöhet a javítás, de az az ötös akkor sem fog az ellenőrzőből eltűnni.

Legyetek jók!

Huncutka

Vasárnap
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?