Tizenkettő után kilencet vágtak a kismácsédiak

régiófoci

Az új idény elején a jókaiak, az elmúlt napokban a kismácsédiak gólzáporos győzelmei kerültek szurkolói berkekben a figyelem fókuszába. 

A nyugat-szlovákiai V. fociliga vasárnapi, 6. fordulójában 12-t, szerdán, a hétközi 17. fordulóban pedig 9-et vágtak soros ellenfelüknek Ján Papánek kismácsédi védencei. A 6. fordulóban a sereghajtó Nagymagyar alakulata volt a szenvedő fél. 

„12 találatról egy bajnoki mérkőzésen nincs tudomásom, eddig csupán 8-ig jutottunk. Az ellenfél egyébként tíz emberrel lépett pályára. Nekem úgy tűnt, nem volt kedvük játszani, frusztráltak voltak. Ennek ellenére ziccereik is akadtak, ezekből egyszer húztak hasznot. Mi viszont kihasználtuk góllal kecsegtető helyzeteinket, mindkét játékrészben hatszor céloztunk pontosan. Elsősorban rutinos gólvágónk, Martin Hindák volt elemében. Felsőbb osztályokban is megfordult gólvágónkat negyven felett is nagyon nehéz elválasztani a labdától. Egyébként erényünk az összetartás, mi a szó igazi értelmében játsszuk a focit. Igyekszünk megbecsülni, a földön tartani a labdát. Ami pedig a legfontosabb, a nézők is megtalálják a számításukat. Bízom benne, hogy nem lőttük el a puskaporunkat” – nyilatkozta lapunknak a vasárnapi gólzáporos mérkőzést értékelve Oravec Attila, a mátyusföldiek csapatvezetője.

Ami azt illeti, a kismácsédiaknak maradt elég puskaporuk a folytatásra is. Szerdán az illésházaiak vendégeként 9:0 arányban diadalmaskodtak. „Nem vagyunk telhetetlenek, de akár több is lehetett volna. Nagy kár, hogy ezen a találkozón megsérült Martin Hindák. Vasárnap Hidaskürtön szeretnénk folytatni pozitív sorozatunkat. Jól fel kell készülnünk, ugyanis soros ellenfelünknél búcsú zajlik” – fogalmazott a 2. helyezett kismácsédiak tisztségviselője. 

A sereghajtó nagymagyariak ősszel második találkozójukon kaptak 12 gólt.

„11 sérültünk van, 10-en voltunk. Ennek ellenére vállaltuk a mérkőzést, elutaztunk Kismácsédra, becsülettel lejátszottuk a párharcot. Nem kellemes dolog alárendelt szerepet játszani, ezért is elismerést érdemelnek játékosaink. A srácokkal sokat beszélek, buzdítom őket. Meggyőződésem, hogy kitartanak. Már azt is rebesgetik, hogy kilépünk a bajnokságból. Én viszont azt állítom: folytatjuk! Ha felépülnek sérültjeink, kilábalunk a gödörből. Milyen szép lenne, ha éppen vasárnap, a nagymagyari búcsú napján gyarapítanánk gyűjteményünket” – ecsetelte a felső-csallóköziek problémáit, elszántságát klubelnökük és edzőjük, Lovász Vince.

Csak a rend kedvéért adjuk közre a szerdai, újabb nagyarányú vereséget: Nagymagyar–Nagyabony 0:7.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?