Talált két poros dobozt az új házában – álmában sem gondolta, hogy mit rejtenek

pixa

Annyi biztos, hogy a dobozokból jól meggazdagodott.

 

Egy szerencsés brit férfi miután beköltözött új házába, két lezárt, poros dobozban Pokémon kártyákat talált. A két doboz 21 évvel ezelőtt darabonként mindössze 30 fontot ért, most viszont az egyikért 10 ezer, a másikért 9,400 fontot fizettek a Hanson Auctioneer aukciósház árverésén – írja a BBC.

Az eladó azt követően jött rá, milyen értéket talált az ingatlanban, hogy utánanézett az interneten a kártyák árának.

Mindkét dobozt az Egyesült Államokból importálták, az aukciósház közlése szerint pedig nagyon ritkának számítanak, és limitált kiadásúak voltak.

A ház korábbi tulajdonosa elmondta, hogy régebben játékboltja volt az egyik közeli településen, ahol Pokémon kártyákat is árult. Miután az üzletet be kellett zárni, néhány dobozzal eltett, de az évek során teljesen elfeledkezett róluk.

Az eredetileg gyerekeknek szánt, 11 kártyás Pokémon paklik 2,5 fontos árral kerültek anno a piacra. Jelenleg akár 500 fontot is érhetnek.

(br, 24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?