Először az oltás ellen harcolt, most az életéért küzd

covid

"Ha vissza tudnám fordítani az időt, megtenném" – mondta egy 34 éves férfi, aki súlyos állapotban egy bradfordi kórházban fekszik, a nap 24 órájában lélegeztetőgépen van.

Matthew Keenan 34 éves apa és foci edző egy bradfordi kórház Covid-osztályán fekszik és mesterséges lélegeztetésre szorul. Esetét Leanne Cheyne osztotta meg a Twitteren, aki a kórház egyik orvosa.

Matthew beleegyezett, hogy megosszam a történetét. Egy 34 éves foci edzőről és apáról van szó. Beismerte, hogy egészen addig oltásellenes volt, amíg el nem kapta a koronavírust. Ha visszafordíthatná az időt, megtenné.“  írta bejegyzésében Cheyne.

A legsúlyosabb állapotban lévő pácienseink 40 év alattiak és nincsenek beoltva. Matthew jelenleg az életéért küzd. Ti még megmenthetitek a sajátotokat.“ – tette hozzá az orvosnő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?