Készülünk a lakásfestésre!

Vasárnap

Sziasztok! No, milyen a vakáció? Élvezitek? Tudom, hogy még csak pár nap telt el, de biztosan van valami tervetek, hogy mi mindent szeretnétek csinálni a két hónap alatt. Igyekezzetek, mert nagyon gyorsan eltelik ám!

A héten zajlik a Huncutka kalandtábor, én idén sajnos nem tudtam elmenni. A lakásunkat fogjuk festetni, és bizony, előtte nagyon-nagyon sokat kell pakolni. A szüleim mondták, hogy menjek nyugodtan, de nem szerettem volna, ha minden munka rájuk szakad. Mert valóban nagyon sok a pakolni való. Én a szobámban rakodok, nem is gondoltam volna, hogy ennyi holmim van! Azt hiszem, a fele már nem kerül vissza a helyére. Ami alig használt, annak új gazdát keresek, a többi sorsa pedig az újrahasznosítás lesz!

Legyetek jók!

Huncutka

Érdekes
Vasárnap

A hét rajza

Csicsman Viktória, 5 éves, Deáki

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?