Pókember látogatta meg Ferenc pápát

vatikan

Szokatlan vendég tette tiszteletét szerdán a pápánál, aki még ajándékot is kapott.

A Marvel-képregényekből és filmadaptációkbal ismert szuperhős Ferenc pápa vatikáni audienciáján jelent meg, jelmeze pedig egészen hasonlított A csodálatos Pókember 2-ben látottra.

A szuperhős most nem életeket mentett, hanem csendesen üldögélt egy pap mellett, majd bemutatkozott a pápának és megajándékozta egy pókember-maszkkal. Később kiderült, hogy a maszk a 27 éves Mattia Villarditát rejti, aki jótékonysági fellépéseiről ismert.

Villardita a koronavírus-járvány előtt Pókemberként járta a kórházakat, ahol beteg gyerekeknek szerzett örömet. A pandémia alatt pedig telefonon kereste fel a kicsiket, és már több mint 1400 híváson van túl - írja a Reuters

 Munkájáért tavaly Sergio Mattarella olasz elnök kitüntette, így helyet kapott a pápai audencián is. A Vatikán egy közleményben Villarditát „egy igen jó szuperhősnek” nevezte.

(br, index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?