Vidámság és színek a nyárra

Vasárnap

A 2021-es nyári divat mintha azt mutatná, elmúlt a veszély. Nincs többé járvány, légy boldog, viselj színeket, mutasd meg a világnak, hogy túlélted, hogy jól vagy. Korosztálytól, nemtől függetlenül a szabadság lesz divatban.

Fejkendő

A retró divat újra és újra előkerül, most épp a fejkendők azok, amelyek újra virágkorukat élik. Akár a nagymama kendőjét is előkereshetjük, a lényeg, hogy mintás, színes, vidám legyen. Egy nagyobb napszemüveggel igazán elegánssá varázsolja a hölgyeket.

Pasztellszínek

A pasztellszínek nyáron is hódítanak. Ha nem tudjuk, melyek ezek pontosan, gondoljunk a fagylaltra. Abból a palettából válogatva ihletet kaphatunk. A férfiaknak sem kell megijedniük a pasztellszínektől, az idősebbeken és a gyerekeken is jól mutatnak. Ez a vidám, nyári szín tökéletes választás!

Az oversize

A túlméretezett dzsekik, kabátok, ruhák és zakók elsődleges célja az, hogy eltakarja az alakot. Van, aki üdvözli ezt a trendet, mások irtóznak tőle. Mindenesetre egy oversize ruhatár is lehet nőies, játékos és trendi. Csak a megfelelő kiegészítőket kell megtalálni hozzá. Ha a férfiak döntenek egy túlméretezett zakó mellett, jusson eszükbe, hogy bár divatosak lesznek, de kinézetük nem lesz üzleti.

Napsárga és karamell nyárra

Ha a nyárra gondolunk, elsőként mindenkinek a napfény, a meleg, a jó idő jut az eszébe. Erre gondolhattak a divattervezők is, amikor az idei nyár egyik színének a napsárgát és a karamellt választották. A kettőt nyugodtan kombináljuk, a sötétebb, napbarnított bőrön még kontrasztosabb, mutatósabb.

Népi ihletés

A népi ihletésű minták is felfedezhetőek az idei nyári darabok között. Ami közös bennük, az a színek és a formák játéka, ezzel is a vidámságot, a szabadságot hangsúlyozva. Ha ilyen ruha mellett döntünk, a többi darabunk legyen visszafogott, egyszínű, hogy ne tűnjünk papagájnak.

Rojtok

A rojtok a bohémságot, a hippiséget, a szabadságot jelképezik. Most leginkább a táskákon és kiegészítőkön fedezhetjük fel őket, ám ha a szekrény mélyén találunk rojtos ruhadarabot, azokat is elővehetjük.

Bő nadrág

Ahogy a nyári szellőben meglibben a bő nadrág, már-már olyan, mintha egy maxi ruhát viselnénk. Mindemellett nagyon kényelmes. A bátrabb férfiak is kipróbálhatják, hamar rá fognak jönni, hogy ennél kényelmesebb ruhadarabot talán soha nem is hordtak.

Pufi váll

A bő nadrág ellensúlyozása a pufi vállú felső. A régi korok báli ruháját idézik, mégis kényelmesek, a 21. századi igényekhez vannak alakítva. Élvezzük a nyarat, pótoljuk be az elmúlt év hiányosságait, legyünk szabadok, persze ésszel – öltözékünkben is!

A teljes írás a nyomtatott Vasárnap 2021/24. számában jelent meg!

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacene

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?