Megnyitottuk portálunkon a blog.ujszo.com felületet

ujblog

Hírportálunk mától új szolgáltatást kínál olvasóinknak!

Megnyitottuk a blog.ujszo.com felülelet, és az élet legkülönbözőbb területeiről kínálunk egyre több érdekes olvasnivalót. Azt mondják, az információ hatalom. A mi küldetésünk az, hogy a lehető legtöbb hasznos, fontos információt begyűjtsük, de nem magunknak, hanem továbbadjuk olvasóinknak, ellenőrzött, megbízható forrásból, a lehető legtöbb szempontot megvilágítva. A jó újság, legyen az nyomtatott vagy digitális, ráadásul nem csak informál, hanem szórakoztat is, segíti a szabadidő tartalmas elöltését. A blogok mindegyik feltételnek meg tudnak felelni. Nemcsak hasznos, érdekes információkkal látják el az olvasókat, hanem szórakoztatnak is. A személyes hangvételű bejegyzések között irodalmi értékű publicisztikákat is találhatunk időről időre, miközben könnyen kiválaszthatjuk azokat a területeket, amelyek a legközelebb állnak hozzánk. Fogadják olyan szeretettel az ujszo.com új blogfelületét, amilyen szeretettel előkészítettük!

Érdekes
blog logo

Az Új Szó Blog új fejezetet nyit

Minden projekt elkészítése előtt számos szempontot kell figyelembe venni. Máshogyan kell hozzáállni egy kizárólag szórakoztatásra kitalált, túl nagy jelentőséggel nem bíró projekthez, mint egy olyanhoz, amely valamilyen úton-módon a szlovákiai magyar közösség javait szolgálja. Az Új Szó Blog egyértelműen az utóbbi kategóriába sorolható.

Évről-évre több troll található minden weboldalon, a kommenteket ellepik a rosszindulatú hozzászólások, egyesek pedig egy információmorzsa alapján képesek ítéletet mondani mások felett. A Blog ennek az ellentétje! Célunk, hogy bárki, politikai nézeteitől, vallási hovatartozásától, és minden mástól függetlenül elmondhassa a véleményét a világ dolgairól. A platformot és havi 245 ezer egyedi látogatót mi biztosítjuk, az írást pedig Önök!

A blog tervezésénél nagyon fontos volt számomra, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a regisztráció és a bejegyzés írásának folyamata. Szerencsére ez így is lett, az olvasók percek alatt tudnak regisztrálni:

• Látogasson el a blog.ujszo.com-ra

• Kattintson a Regisztrációra, majd írja be a használni kívánt e-mail címét

• A jelszó megadása után máris a Blog “belsejében” találja magát. Töltsön fel egy profilképet és mutatkozzon be, hogy az olvasók megismerhessék

• Az Új bejegyzés írása gombra kattintva máris feltöltheti az írását!

Szerkesztőségünk már nagyon várja az írásokat, a legjobbakat pedig viszontláthatják majd a nyomtatott Új Szóban is!

Írjuk együtt az Új Szót!

Macsicza Márk

az ujszo.com vezetője

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?