Téma a VASÁRNAPBAN: Biztosítunk és félünk

Vasárnap

Akinek már volt életbiztosítása, az most legalább némi pénzre számíthat, ha a koronavírus miatt kényszerül betegállományba, kórházba, ne adjʼ isten meghal a hozzátartozója.

Aki viszont csak most akar biztosítást kötni, az szigorúbb feltételekkel teheti meg, és kifizetésre is csak hónapok múltán számíthat.

Talán soha nem volt akkora jelentősége az életbiztosításnak, mint a mostani járványidőszakban, amikor sokak kieső jövedelmét pótolhatja, gyógyulását segítheti a magánbiztosítótól kapott összeg. De korántsem mindegy, milyen kockázati tényezők esetére és mikor kötöttük meg a biztosítást.

 

Melyik Szlovákiában működő biztosító fizet a Covid–19 okozta súlyos megbetegedés esetén? Mikor nem fizet a biztosító? Milyen feltételeket kell teljesíteni? Mi a helyzet a betegség tartós hatásaival? Számolnak-e a biztosítók rokkantsággal? Mitől tartanak leginkább a biztosítók ügyfelei? Melyik biztosítási formák vonatkozhatnak a Covid–19 járványra? Meddig kell várni a biztosítás érvényességére? Mikor fizetnek?

Vrabec Mária riportjában ezekre a kérdésekre is választ kapnak a már megvásárolható Vasárnapban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?